За първи път слушам за по-дълго Лозан Панов и съм

...
За първи път слушам за по-дълго Лозан Панов и съм
Коментари Харесай

Журналистка: За първи път слушам за по-дълго Лозан Панов и съм в потрес

" За първи път чувам за по-дълго Лозан Панов и съм в шок. Да оставим встрани провокацията, че Радев е подправен воин, цялото му изявление беше изпразнено от наличие, кухо, несвързано, комплицирано, нервничеше и се суетеше като паун и беше извънредно неоснователен във всичко.

Не съумя да отговори нищо на ясно заложения въпрос на Поли Златарева, че е определен с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", във Facebook.
 Александър Симов: Лозан Панов ме вкара в пиеса на Бекет Александър Симов: Лозан Панов ме вкара в пиеса на Бекет
" Още две телевизионни изяви на Лозан Панов и скоро няма да могат да го изберат даже и за домоуправител на някоя панелка в " Надежда "... "...

" Не разбрах защо се бори този човек, ма най-малко да си беше оправил жълтите зъби, Моасе ще има да примигва гнусливо. Още няколко такива изявленията и Демократична България може и да не влязат, което не би било огромна загуба.

Но най-потресаващ беше финалът, в който Лозан Панов съобщи безусловно в прав текст, че Демократична България е натурален съдружник на ГЕРБ. Обясни неуспеха на правосъдната промяна с това, че ГЕРБ “изневерили ” на “естествения си съдружник ”, Демократична България, с Движение за права и свободи. Този човек е злополука... "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР