За първи път от повече от 12 години Хебър Пазарджик

...
За първи път от повече от 12 години Хебър Пазарджик
Коментари Харесай

Новият член на Втора лига - Хебър Пазарджик

За първи път от повече от 12 години Хебър Пазарджик се завръща в професионалния футбол на България. През 2007 година клубът изпада от тогавашната Б група, а клубът в избран интервал от време даже стопира да съществува.

"Това, което се случи се чакаше много години, 12 години Хебър не беше в професионалния футбол, виждам доста щастливи лица, веселя се, че това се случи с мен като треньор. Беше доста тежко, тази група е доста мощна, няколко тима могат умерено да играят във Втора лига. Благодаря на футболистите, защото аз когато пристигнах отборът беше изгубил в Панагюрище от Оборище, идваше мач с Вихрен Сандански, взехме го, това вдъхна самочувствие на играчите, надиграхме тотално Оборище в Пазарджик, когато разликата беше 4 точки, вдигнахме играчите ментално след провалянето от Оборище, те упражняваха доста добре, раздават се ", разяснява треньорът на отбора Николай Митов.

"Това е едно от достиженията, изпълняваш задачата, много важен триумф за мен, вкарваш отбора в професионалния футбол. Тази група се приближава до Втора лига. Пет-шест тима умерено могат да играят във Втора лига ", добави той.

"В България има завист и злоба, тази последна цел ни коства доста, и с Вихрен, и с Оборище надиграхме противниците ", сподели още Митов.

"Хебър има базата, с цел да се получи нещо би трябвало да има база, съгласих се да дойда и поради базата, доста тимове могат да ни завиждат, школата се развива, защото доста деца идват, тъй като има къде да упражняват. Трябва да играем добър футбол, да запазим тима в професионалния футбол. Дал съм дума, споделил съм, че ще бъда тук, желая да извърша този проект, който сме построили ", добави наставникът на Хебър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР