За нещастие живея съвсем близо до инцидента и видях мъката

...
За нещастие живея съвсем близо до инцидента и видях мъката
Коментари Харесай

Протестираща заради катастрофата на бул. Сливница: Това не са шофьори, а убийци, които се движат по пътя

За злощастие пребивавам напълно покрай случая и видях тъгата в очите на околните на и на хората от квартала, които не можеха да повярват, че такова злощастие може да се случи в модерна София, където би трябвало да има обезопасени за секване места. Това сподели пред " Фокус " Ирена Добрева от групата на протестиращите на бул. " Сливница " в памет на починалите младежи при тежката злополука.

Тя е на мнение, че би трябвало да са взети всички ограничения, с цел да сме оптимално в сигурност.

" Видяхме част от ограниченията, които ще се подхващат. Ще работят светофарните уредби. Голяма част от тези ограничения съществуват, само че явно не са задоволителни ", сподели още Добрева.

Тя моли като жител да бъдат взети доста съществени ограничения против този профил на нарушителите. " Това не са водачи, а убийци, които се движат по пътя. С качването на автомобила всеки би трябвало да носи отговорност, че може да се случи нещо рисково. Такава отговорност обаче не има всеки ", добави тя.

" Наказателната отговорност за сходни случаи би трябвало да стане доста тежка. Всеки, който се качва зад кормилото би трябвало да знае, че може да последва тежко наказване, единствено в случай че пристъпи закона. Трябва да се акцентира на чисто физически ограничавания към недобросъвестните водачи, които употребяват пътното платно за надпревари, за гонки и за забавление. Всеки един от нас би трябвало да знае, че в случай че през днешния ден заплашва живота на други хора, то може да заплашва и на своите близки ", добави Добрева.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР