Във връзка с наблюдавано от Окръжна прокуратура-Пловдив разследване за установяване

...
</TD
>Във връзка с наблюдавано от Окръжна прокуратура-Пловдив разследване за установяване
Коментари Харесай

Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кристиан

Във връзка с следено от Окръжна прокуратура-Пловдив следствие за определяне на аргументите за пътнотранспортно произшествие, при което на 13 май 2024 година, в Пловдив, на бул. " Руски “, са починали Кристиан Екмекчиян, на 21 година, лидер на лек автомобил " Рейндж Ровър “, и 20-годишната Теодора Николова, негова спътничка, са подготвени резултатите от назначената химическа експертиза. Според заключението на движимостите лица в кръвта на лидера Кристиан няма открито съществуване на алкохол.

По същото досъдебно произвеждане са назначени химическа експертиза, която би трябвало да даде отговор дали в кръвта на водача е имало съществуване от приложимост на наркотични субстанции, както и автотехническа експертиза - за определяне на аргументите за произшествието и скоростта на придвижване на автомобила. Заключенията на същите още не са направени.

При пътното произшествие са били ранени още две лица-мъж на 22 година и жена на 22 година, пътуващи в автомобила. Те се намират за лекуване в болница. След подадения сигнал за произшествието на мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната, като при премахване на следствията е потърпевш пожарникар. Той също се намира в болнично заведение за лекуване, оповестиха от прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР