За момента няма заподозрян за убийството на Алексей Петров. Това

...
За момента няма заподозрян за убийството на Алексей Петров. Това
Коментари Харесай

Министър Стоянов: Все още няма заподозрян за убийството на Алексей Петров, няма данни и починал ли е Петьо Петров

За момента няма обвинен за убийството на Алексей Петров. Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. В момента не се работи по версията за политическа диря в това ликвидиране, сподели той. Но акцентира, че всички версии се ревизират и тази не е изключена. Никога не съм виждал този човек, отговори той на въпрос познавал ли е някогашната барета. Има доста условия, които всекидневно излизат и ние ревизираме, увери министърът. 

Стоянов изясни и че на няколко пъти са получили информация за някогашния началник на столичното разследване Петър Петров от посолството в ОАЕ. Петров е един от тримата привлечени като обвинени по едно от делата към проблема " Осемте джуджета " - за корист с конфискувани като материални доказателства златни монети от вкъщи на предприемача Явор Златанов. В момента Петров се намира в чужбина.

“Нямам информация за свалянето му от уеб страницата на Интерпол. До момента нямаме потвърждаване на тази информация, която излезе по медиите (б.а. - че е умрял в Дубай) ”, сподели още той. 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР