За мен беше чест да те нарека мой приятел“, написа

...
За мен беше чест да те нарека мой приятел“, написа
Коментари Харесай

„Разпери криле и лети, най-накрая си свободен“: Мат Лебланк с лична изповед към Матю Пери

„ За мен беше чест да те нарека мой другар “, написа в Инстаграм Мат Лебланк в персонална изповед към умрелия си сътрудник от „ Приятели “ Матю Пери.

Актьорът е открит мъртъв в джакузито на къщата си в Лос Анджелис

Лебланк написа, че „ с натежало сърце споделям довиждане “. „ Никога няма да те не помни “, прибавя той.

Лебланк показа негови фотоси от снимачната площадка с Пери и написа още: „ Моментите, които прекарахме дружно, са измежду обичаните ми в живота. За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те назовавам мой другар. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и в никакъв случай няма да те не помни. Никога. Разпери криле и лети, най-сетне си свободен “.

   View this post on Instagram

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Пери бе открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис предишния месец на 54-годишна възраст, което провокира изблик на тъга от почитателите по целия свят.

Мисли, че славата ще му помогне, само че и след нея несигурността му остава

Лебланк, който изигра Джоуи Трибиани в хитовия ефирен сериал, е първи измежду сътрудниците си - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър, който персонално разяснява гибелта на сътрудника си.

В взаимно изказване предишния месец членовете на актьорския състав на „ Приятели “ описаха гибелта на Пери като „ непостижима загуба “.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу излязоха със взаимно изказване

„ Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю “, се споделя в изказването. „ Винаги ще ценим насладата, светлината, ослепителната просветеност, която той внесе във всеки миг – освен в работата си, само че и в живота. Той постоянно е бил най-забавният човек в стаята. Нещо повече, той беше най-сладкият, с даряващо и безкористно сърце “, споделиха те.

През последните две седмици неговата интензивност в обществената мрежа е била по-засилена

Погребението на Пери се състоя по-рано този месец с присъединяване на неговите сътрудници от „ Приятели “. Властите към момента проверяват повода за гибелта му.

Актьорите от хитовия сериал и фамилията на Пери му споделиха последно довиждане в Лос Анджелис

На негово име е основана нова фондация, която дава обещание да продължи уговорката си да „ оказва помощ на други, борещи се с заболяването на пристрастяването “ след борбите му с алкохола и опиатите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР