За да извлечете възможно най-голяма полза от разтоварващите дни, които

...
За да извлечете възможно най-голяма полза от разтоварващите дни, които
Коментари Харесай

Опитайте четири различни разтоварващи дни

За да извлечете допустимо най-голяма изгода от разтоварващите дни, които са отдадени на извайване на съвършената фигура, би трябвало да знаете, че те се разделят по химическия си състав на четири категории.

На първо място са въглехидратните разтоварващи дни – когато през целия ден се храните единствено с ябълки, дини, краставици и други плодове и зеленчуци, които обезпечават въглехидрати на тялото ви.

Следват ги мазните разтоварващи дни. Колкото и необичайно да звучи, благодарение на сметана също мож да се отслабне, стига да я ядате на дребни порции в продължение на седем-осем хранения на ден.

На трето място са разтоварващите дни, основани на белтъчини – това са дните, през които се ядат единствено млечно-кисели артикули, извара, месо и месни артикули или риба и рибни артикули.

Четвъртият вид разтоварващ ден е комбинираният. При избор на някой от дните би трябвало да се базирате върху навиците и усетите си. Започнете с месен или сметанен разтоварващ ден, те най-лесно се понасят от тялото.

Ако елементарно понасяте глада, можете да съчетаете двойка разтоварващи дни, вместо да се ограничите единствено с един. Можете да започнете с месен разтоварващ ден, след което да последва сметанен или зеленчуков.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР