За четвърта поредна година и кулинарната платформа Mate Kitchen организират

...
За четвърта поредна година и кулинарната платформа Mate Kitchen организират
Коментари Харесай

Направи добро за семейство в нужда!

За четвърта поредна година и кулинарната платформа Mate Kitchen провеждат благотворителната самодейност и ще зарадват едно българско семейство с цялостен бус с хранителни артикули, питиета и дарове. 

„ В предходните три издание на акцията във фокуса на вниманието ни бяха многодетните фамилии. Тази година, белязана от непостижимо нарастване на цените, катаклизми и неустановеност, нейният обсег се уголемява и този път търсим семейство в потребност, без оглед на това дали и какъв брой деца има “, разяснява създателят и изпълнителен шеф на Mate Kitchen Мила Кръстева. 

Тъй като доста фамилии дават отговор на това условие, от Mate Kitchen се обръщат за помощ към своята публика във и. Всеки, който познава такова семейство, може да опише за него в границите на акцията. Благодетелят ще бъде определен на лотариен принцип, след което от екипа на фондацията ще се свържат с него, с цел да им каже при кого и за какво да доставят цялостния бус с хранителни артикули. Специалната доставка ще дойде до местоназначението си преди празниците, с цел да бъдат те малко по-спокойни, светли и изпълнени с вяра. 

„ За 4 години нашата дребна и персонална самодейност, на екипа на Mate Kitchen, прерасна в в действителност огромна акция, която към този момент организираме в партньорство с „ Нетинфо “. Благодарение на необятния отзив, който тази демонстрация на добротворчество получи, зад нас и тази година застават едни от най-големите компании, които работят на българския пазар. Искам да изразя специфични благодарности към благодетелите, без които това не би било допустимо в подобен мащаб Това се „ “, „ “,,, „ “,, „ “. ни дават бус и гориво, с които да занесем всичко на фамилията, което ще изберем. Някои от тези компании ни поддържат не за първи път. Няма по какъв начин да бъда по-щастлива и признателна “, споделя Мила Кръстева.  

Както и в предходните три години, доставката ще бъде документирана, с цел да се избегнат всевъзможни опити за злоупотреби. 

Доброто ражда положително! Споделете, с цел да доближи до повече хора!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР