Ювентус посреща Рома у дома в един от топ мачовете

...
Ювентус посреща Рома у дома в един от топ мачовете
Коментари Харесай

Ще накаже ли Пауло Дибала Старата госпожа?

Ювентус посреща Рома вкъщи в един от топ мачовете на третия кръг на Серия А. Кой от двамата експерти - Масимилиано Алегри или Жозе Моуриньо, ще е по-доволен след срещата?

Двубоят ще е с изключително значение за Пауло Дибала. Техничарят изкара седем сезона при " Старата госпожа ", само че тази вечер ще излезе на " Алианц стейдиъм " с фланелката на " вълците ".

Рома е един от най-удобните противници на торинци. Ювентус е победил вкъщи отбора от Рим 9 пъти в последните 10 срещи. Гостите обаче започнаха по-добре шампионата с две победи, още нямат позволен гол и не считат да си потеглят с празни ръце от Торино.

Леонардо Бонучи и Анхел Ди Мария няма да са разполагаем на Алегри, до момента в който Моуриньо ще би трябвало да размени контузения Николо Дзаниоло с Неманя Матич.

Според букмейкъра  Юве е с по-големи шансове за победа. Коефициентът за 1-ца е 2,49, за тъждество 3,32, а за  на " вълците " - 3,35.

Предвид класните атакуващи играчи на двата тима  над 3,5 гола в мача не доста абсурден. Ставката за него е 3,75, а лесната версия е гол/гол за 1,8 коеф.

Ако се уповавате на традицията, може да изберете оферта - победа за домакините и над 2,5 гола, което си е много сочно - 3,85 коеф.

Но в случай че смятате, че Моуриньо и Дибала може да трансформират статуквото, то може да се възползвате и от предложенията за триумф на Рома. Едно от тях е гостите да победят и като отбележат повече от един гол - 4,40 коеф. А има специалназа голмайстор когато и да е и тях е точно за Пауло Дибала. Ставката за нея е 4,8.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР