Ютубърът zoffinger обикновено показва своите риболовни приключения, както и клипове

...
Ютубърът zoffinger обикновено показва своите риболовни приключения, както и клипове
Коментари Харесай

Ютубър си направи велосипед с реактивно задвижване

Ютубърът zoffinger нормално демонстрира своите риболовни завършения, както и клипове от вида „ направи си самичък “ хакове и препоръки, които употребява в своите лодки и каяци. Той има доста известни видеоклипове, като да вземем за пример Poor Man’s Triple Motor 12 Foot Center Console Bass Boat, който има 9,3 милиона гледания и My First Big Shark from the Kayak с 3,3 милиона гледания.

Новото му видео обаче се отклонява от риболовните завършения. Zoffinger разгласява нов видеоклип, в който демонстрира по какъв начин е модифицирал велосипеда си като му е сложил реактивен мотор. Видеоклипът, озаглавен „ Сложих реактивен мотор на велосипеда си “ демонстрира по какъв начин той конфигурира турбореактивен мотор на велосипеда си и по-късно го тества. Вижте клипа:

Той самичък прави цялата апаратура, като употребява турбореактивен мотор с тегло към 2 кг, който може да създаде съвсем 20,4 кг двигателна сила. Той го закрепва към велосипеда, като деликатно мери всичко и се твърди, че моторът е закрепен вярно.

Освен това той употребява горивна помпа, горивопроводи, батерия за зареждане на горивната помпа, модифицирана бутилка за вода като контейнер за гориво и някои електронни устройства за ръководство на инсталацията. Инсталацията наподобява доста изчистена и усъвършенствана. Той даже прикрепя към велосипеда въдици за лов на риба.

За да тества велосипеда в цялостна подготвеност, той отива на отдалечено място с екипа си, няколко пожарогасителя и защитни очила. При първия тестов пробег той съумява да вдигне 64,4 км/ч, което реализира като държи газта в дъно. За да избегне клатенето, при втория си тестов пробег той натиска газта единствено на половина и вижда по-добра управляемост. Велосипеда към момента е много бърз, както се вижда във видеото.

Въпреки това той признава, че ще го прибере, тъй като е рисков, малоумен, гръмък и нерешителен. Този опит на zoffinger е по-безопасен от някои от предходните му опити, само че все пак той непрекъснато предизвестява хората по време на видеото да не пробват това вкъщи. Описанието на видеото даже приключва с думите му: „ Мисля, че оттук насетне ще се придържам към колелата с педали! “

Това не е първият път, в който хората се пробват да основат реактивен велосипед. Още през 2017 година съветският ютубър Игор Негода също построи велосипед с реактивен мотор. Преди това, през 2013 година ютубъра с прякор colinfurze построи най-опасния реактивен велосипед, който тества без никакви защитни средства или съоръжение. Вижте видеото по-долу:

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР