Юрген Матей ще играе на мястото Петър Занев в титулярния

...
Юрген Матей ще играе на мястото Петър Занев в титулярния
Коментари Харесай

Юрген Матей заменя Занев срещу Йънг Бойс

Юрген Матей ще играе на мястото Петър Занев в титулярния състав на ЦСКА-София против Йънг Бойс в четвъртък.

Нидерландецът към този момент е изцяло възобновен от разтежението, което получи по време на гостуването на Арда, и тренира на цялостни обороти, оповестява " Тема спорт ".

Заради контузията от дуела в Кърджали той пропусна визитата на Рома на " Олимпико " и победния мач против Царско село.

В негово неявяване ЦСКА-София бе много по-стабилен в защита и не позволи гол в две следващи срещи, което се случва за първи път от началото на сезона.

Опитният Занев напусна наложително дуела с Царско село в неделя и до през вчерашния ден не беше ясно дали въобще ще пътува с тима за Швейцария. Това ще се разбере след днешната подготовка, в която 35-годишният защитник ще се приготвя на омекотен режим.

Шансовете на Занев да излезе титуляр в Берн в четвъртък са минимални и е съвсем несъмнено, че няма да се рискува с него. Той внесе непоклатимост и успокоение в отбраната на ЦСКА-София със мощното си показване на " Олимпико ".

Освен Матей, на линия е и Пламен Гълъбов, който не е играл от равенството 2:2 с Етър на стадион " Ивайло " преди месец. Шуменецът се готви на цялостни обороти от десетина дни и също е измежду вариантите за гостуването на Йънг Бойс. Гълъбов и Матей бяха титуляри при успеха над Базел в Швейцария.
В дясната зона на защитата измежду титулярите ще се завърне Тибо Вион, който получи отмора против Царско село. Той ще размени Иван Турицов, изиграл цялостни 90 минути в неделя.

Жеферсон, който напусна терена с болежки, ще е на линия за дуела. Тиаго също може да бъде употребен. Португалецът не попадна в групата за мача с Царско село. Именно той реши предходната аудиенция на ЦСКА-София в Швейцария, когато се появи като запаса и с два гола обърна развоя на мача.
Едното крило в четвъртък сигурно ще е Йомов, а за другото ще се избира сред Кейта, Кери и Синклеър. efbet Лига 11 кръг, неделя 1 ноември  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР