YouTube ще пусне първия си официален канал за пазаруване на

...
YouTube ще пусне първия си официален канал за пазаруване на
Коментари Харесай

YouTube пуска първия си официален канал за пазаруване на живо

YouTube ще пусне първия си формален канал за извършване на покупки онлайн този месец. Услугата започва на 30 юни в Южна Корея като 90-дневен план, оповестиха от компанията в сряда. В момента в азиатската страна търговията посредством стрийминг процъфтява, водена от софтуерния колос Naver. Това я трансформира в съвършения тестов пазар за глоблния 

Услугата ще е на корейски език. Платформата възнамерява да показва онлайн наличие, което може да бъде закупено, на към 30 марки, предават локални медии, цитирайки свои източници.

Това е първият формален канал за извършване на покупки на TouTube в света.

Може да опитвам с разнообразни функционалности на YouTube Shopping понякога “, сподели представител на YouTube, без да дава детайлности, предава Reuters.

Тъй като приходите от реклами в YouTube са наранени от ограничението на разноските на рекламодателите и конкуренцията от платформи като TikTok, основният бизнес шеф на Гугъл Филип Шиндлер сподели през февруари, че има „ доста капацитет за улеснение на хората да пазарят от основателите, марките и наличието, което обичат “.

Предвижда се пазарът за търговия онлайн в Южна Корея да нарасне до 10 трилиона вона (7.7 милиарда долара) тази година от 2.8 трилиона вона през 2021 година, като сега Naver държи към 60% пазарен дял, съгласно Kyobo Securities.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР