Нискотарифната авиокомпания Ryanair увеличава флота си в България. Още един

...
Нискотарифната авиокомпания Ryanair увеличава флота си в България. Още един
Коментари Харесай

Ryanair увеличава флота си в България и пуска 5 нови дестинации

Нискотарифната самолетна компания Ryanair усилва флота си в България. Още един аероплан ще бъде прибавен към базата в страната, на Летище София. Инвестицията в машината е 100 млн. $.

С новия аероплан Boeing 737 флотът на самолетната компания в България доближава 4 самолета. За придобиването им са вложени 400 млн. $.

Освен това превозвачът прибавя пет нови дестинации – от София до Аликанте, Бристол, Копенхаген, Скиатос и Валенсия. Така портфолиото му се усилва до 40 маршрута.

С всичките новости компанията се надява да усили превозените пасажери с 23% до 1.6 милиона това лято.

Компанията поддържа над 1300 работни места в България, от които 120 в авиацията.

Ryanair се ангажира да бъде най-голямата и надеждна самолетна компания в България, като продължава да дава най-хубавия избор за пътуващите от и до София, на най-ниските цени в Европа “, сподели Алисия Войчик-Голебиовска, управител за Централна и Източна Европа и Прибалтика в Ryanair.

Главният изпълнителен шеф на „ Соф Кънект “ – концесионерът на Летище София – приветства новината и я дефинира като страхотна за софийския аеропорт.

Решението на Ryanair да усили доста полетите също е удостоверение за отличната работа на нашите екипи и огромния капацитет на летище София “, сподели Хесус Кабайеро.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР