Организаторите на ФАРА разкриха имената на някои от международните лектори,

...
Организаторите на ФАРА разкриха имената на някои от международните лектори,
Коментари Харесай

Фестивалът ФАРА вдъхновява бъдещето на творческия бизнес

Организаторите на ФАРА разкриха имената на някои от интернационалните лектори, които ще се качат на сцената на Фестивала тази година. Професионалисти с впечатляващи достижения в промишлеността ще прегледат креативния, информационния и рекламния бизнес в нова светлина по време на събитието в Международния конгресен център в град Бургас.
ФАРА – мястото за ентусиазъм от експерти от промишлеността и оттатък нея
За поредна година международни специалисти в рекламата и оттатък нея ще вдъхновят публиката на ФАРА с разнородни провокиращи размисъл тематики. ФАРА’24 „ В нова светлина “ има удоволствието да показа експерти с десетилетия опит.

Дейв Трот – Лектор, рекламна и маркетингова легенда. През 40-годишната си кариера в рекламата Dave Trott си построи известност както на брилянтен текстописец, по този начин и на водач в промишлеността. Той е работил и основал емблематични организации и е основал някои от най-запомнящите се акции в промишлеността. ще приказва за умния метод към реализирането на хрумвания.

Андрей Тюркавин –  Само дни преди присъединяване си в програмата на Cannes Lions, на сцената на ФАРА’24 ще се качи носителят на 44 Cannes Lions награди за творчество, някогашен програмист и сегашен креативен водач Андрей Тюкявкин с диалог на тематика Reinventing brands. 

Антоанета Мечанова – Основателят на креативната организация La Maison Hush Hush е въодушевяващ образец за креативен бродяга, минал през всички измерения на артистизма, обходил креативен пътеки през Ню Йорк и Париж, работил за марки като Louis Vuitton. Антоанета е била част от интернационалните екипи на BBDO, Publicis, Ogilvy & Mather, като от 2015 година развива La Maison Hush Hush, работейки за световни марки.

Мат Смит – С оглед на непрестанния фокус на рекламната промишленост в основаването на информационни и рекламни артикули в посока на Gen Z, от сцената на ФАРА’24 за връзката с дейното потомство ще приказва Мат Смит. Hashtags to handshakes: Connecting with Gen Z е тематиката, която мениджърът трендове в GWI ще показа.

Патриция Болионе – За да бъдем в крайник с времето и непрекъснато изменящия се ход на рекламата и творчеството, бранд стратегът и дизайнер на креативното обучение Патриция Болионе ще показа с публиката на ФАРА Creativity Trend Report – разбор, който изследва развиващия се пейзаж на творчеството, ангажираността на марката и присъединяване на общността, като натъртва на културната уникалност.  

Повече информация за лекторите можете да откриете тук. 
ФАРА – място за развиване на актуалните и бъдещите гении в промишлеността
Talking Brands: Накарай я да проговори – воденият от Велина Мавродинова уъркшоп ориентиран към тези креативен персони, които към този момент имат опит с брандинг планове ще стартира малко преди старта на ФАРА’24. Уъркшопът започва още през май с предварителни срещи и работа по специфичен план, а на 7 юни в Бургас, по време на фестивала, участниците ще имат опция да споделят в група своята работа и да обменят нови познания.

Кандидатстване за уъркшопа:
Кратко показване и мотивация за упованието какво бихте желали да вземете и научите от процеса и доскорошен опит в създаване и присъединяване в брандинг развой.Информацията се изпраща на имейл [email protected] до 17.05, съпроводена с имейл адрес и номер за връзка на претендента.Партньорство с Черноморски интернационален книжовен фестивал
Първият по рода си книжовен фестивал ще откри своя кей в Бургас сред 6 и 9 юни това лято. Като резултат от поставеното при започване на 2024 година партньорство сред БАКА и Черноморския интернационален книжовен фестивал, ФАРА ще приюти литературни експерти, поети, есеисти и преводачи.

Видни представители на литературното съсловие ще вземат участие със специфични лекции в програмата на ФАРА’24. Остап Сливински, стихотворец, публицист и преводач от български на украински език, член на УС на Украинския ПЕН център, и Гвантса Жобава, вицепрезидент на Международната асоциация на книгоиздателите, ще се включат като лектори в програмата на ФАРА. Вечерта на 7 юни ще прикове вниманието на гости и аудитория с литературно четене от поети и писатели, участници в Литературния фестивал.
За фестивала ФАРА
 Акредитации за Фестивала, който ще се организира от 6 до 8 юни в пространствата на Международен конгресен център – Бургас, могат да бъдат закупени онлайн през уеб страницата на ФАРА. Подробна информация по отношение на достъп до Фестивала и церемонията може да бъде открита тук.

ФАРА 2024 ще се случи под креативната идея „ В нова светлина “, чиято образна еднаквост е въодушевена от концепцията за планиране на новото върху към този момент откритото, споделя Виктор Манчев, креативен шеф на All Channels и арт шеф на образната част от концепцията.

Фестивалът се реализира с партньорството на Община Бургас.

Economic.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР