През нощта облачността от запад ще се увеличава и над

...
През нощта облачността от запад ще се увеличава и над
Коментари Харесай

Облачно в понеделник

През нощта облачността от запад ще се усилва и над по-голямата част от страната ще е забележителна. До сутринта тук-там в западните региони ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб източен, в Източна България до сдържан югоизточен вятър. Утре над западната половина от страната облачността ще е най-вече забележителна, след обяд купесто-дъждовна. На места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, в обособени региони и ще прегърми. До вечерта преваляванията ще стопират. Над Източно България облачността ще е раздрана. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 22°.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна и в масивите от западната половина на страната ще има превалявания от дъжд. В обособени региони и ще прегърми. Привечер преваляванията ще спрат. Ще духа сдържан югоизточен, по високите и открити елементи - до мощен западен вятър Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 11°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 17°-20°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 59 мин. и залязва в 20 ч. и 48 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 49 мин. Луната в София залязва в 4 ч. и 14 мин. и изгрява в 17 ч. и 49 мин. Фаза на луната: три дни преди пълнолуние.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР