Ян Сокуп навлиза в оптимална форма за предстоящия си сблъсък

...
Ян Сокуп навлиза в оптимална форма за предстоящия си сблъсък
Коментари Харесай

Ян Сокуп в оптимална форма преди Битката на шампионите 11, по правилата на SENSHI

Ян Сокуп навлиза в оптимална форма за идния си конфликт с Тимур Гасташев от " Битката на първенците 11: Школа против школа " на 1 ноември в Москва.

Двамата ще премерят сили в киокушин мач, по разпоредбите на KWU SENSHI, като дуелът им ще бъде един от 8-те в комплекса " Лужники ".

Чешката звезда, който е европейски първенец, сребърен медалист от Световното състезание и отличник на влиятелната конкуренция " All Japan ", показа с почитателите си в обществените медии част от подготовката си.

Чехът означи, че навлиза в последната седмица от подготвителния си лагер и към този момент работи по " фините настройки ", с цел да е в оптимална форма.
 Руски звезди се бият по разпоредбите на SENSHI
Руски звезди се бият по разпоредбите на SENSHI

Двубоят ще опълчи Тимур Гасташев и Ян Сокуп

Главен арбитър ще бъде Сенсей Александър Пичкунов, който е генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU.
 Звездни посетители с влиятелен семинар на SENSHI 4
Звездни посетители с влиятелен семинар на SENSHI 4

Ернесто Хуст и Петер Артс също ще участват

Легендарният войник има край на международните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. Освен това е и бронзов медалист от Световното състезание по карате киокушин през 2005, сребърен медалист от шампионата на Русия по киокушин през 2004 и победител в Купата на Русия по киокушин от 2001.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР