Ябълките са един от най-полезните плодове на света. Те са

...
Ябълките са един от най-полезните плодове на света. Те са
Коментари Харесай

Кои хора НЕ трябва да ядат повече от 1 ябълка на ден

Ябълките са един от най-полезните плодове на света. Те са вкусни, ароматни, сочни и цялостни с витамини, минерали, антиоксиданти и пектин, който се бори с неприятния холестерол. Почти на всеки е известно, че потреблението на една ябълка дневно може да усъвършенства здравословното ни положение.

Въпреки всички тези изгоди от ябълките, с тях никога не трябва да се прекалява. Днес ще ви разкажем кои хора не е целесъобразно да употребяват повече от един от тези плодове в границите на деня.
Трябват ви ябълка и корен от шипка, с цел да подсилите имунитета
Много е значимо да имаме мощен имунитет, изключително през зимния сезон, когато вирусите върлуват към нас. Как може да подсилите имунната си...
Кои хора не е желателно да ядат повече от 1 ябълка дневно?
В ябълките се съдържат доста фибри и естествени плодови захари. Именно това би могло да докара до тежест в стомаха, отичане и възприятие за дискомфорт, ако човек прекали с количествата, които изяжда.

Заради високото си наличие на захари, потреблението на този плод може да докара до скок в равнищата на кръвната захар. Това сигурно би могло да повлияе отрицателно на хора, които имат проблеми с диабета. Това са част от аргументите, поради които експертите поучават да не се прекалява с потреблението на плодовете.

Хората, които имат метаболитни проблеми, също би трябвало да се придържат към тези рекомендации.
Защо е ВАЖНО да пием чай от ЯБЪЛКА всеки ден?
Сезонът на ябълките е и ние би трябвало да се възползваме от всички изгоди, които можем да извлечем от вкусния и здравословен плод. Ако всек...

Яжте потребния плод, само че в рационални количества. Не забравяйте, че ябълките са подарък от природата, по тази причина е значимо да ги включваме в хранителния си режим!

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР