Взаимни обвинения си отправиха футболистите и треньора на ЦСКА, след

...
Взаимни обвинения си отправиха футболистите и треньора на ЦСКА, след
Коментари Харесай

В ЦСКА се критикуват един друг след равния с "Левски"

Взаимни обвинявания си насочиха футболистите и треньора на ЦСКА, откакто тимът изпусна гол задатък против " Левски ". Червените водеха с 2:1 и имаха психическото преимущество, обръщайки резултата, само че позволиха изравнителен гол след почивката.

Според треньора Стамен Белчев това е по виновност на играчите, които са се полъгали по играта на " Левски ".

" Не победихме, тъй като не отбелязахме трети гол, когато имахме благоприятни условия. Освен това през второто полувреме безусловно необяснимо и без причина се прибрахме пред нашето наказателно поле. Моите инструкции бяха да излезе по-напред, да не приеамаме играта пред нашата врата, тъй като противникът играе добре един на един ", сподели Белчев.

Треньорът на алените съжалява, че резултатът е в интерес на " Лудогорец ", само че има вяра че разликата може да бъде наваксана.

" Преди 3-4 кръга бяхме с равни точки, а в този момент те могат да се откъснат, само че нищо не се знае. Такава разлика може да се стопи бързо. При нас са нужни промени, би трябвало да се върнем към държанието ни от предходните мачове, когато бяхме доста по-агресивни ", добави Белчев и посочи, че тимът му е изневерил на стила си.

Един от най-опитните в лагера на ЦСКА Станислав Манолев отговори с индиректна рецензия към треньора. Националът, който беше заменен при започване на второто полувреме не остана удовлетворен.

 Станислав Манолев.
© LAP.bg

Станислав Манолев.

" Защо не сме победили питайте треньора, както и за напътствията. Ядосан съм, тъй като не победихме, а това беше мач, който трябваше да спечелим. Но такива бяха напътствията към нас и това направихме ", сподели Манолев.

Голмайсторът за алените Тиаго Родригес показа усещанията си от първия по-посетен мач, който играе за тима. Халфът съжалява, че ЦСКА не е зарадвал почитателите си с победа.

" В такава невероятна атмосфера ни липсваше единствено успеха. Вкарахме два бързи гола, имахме преимущество, само че не се възползвахме. Когато видях, че се получи рикошет просто знаех, че би трябвало да вкарам гол, нямах друга мисъл ", сподели халфът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР