Вярвате ли, че има храни, които могат да повишат желанието

...
Вярвате ли, че има храни, които могат да повишат желанието
Коментари Харесай

5 храни, които повишават сексуалното ви желание

Вярвате ли, че има храни, които могат да покачат желанието ви за секс или смятате, че това е мит?

Най-прочутите и постоянно употребявани афродизиаци са стридите, морските блага и шафрана. Спокойно, в случай че не сте почитатели на тези екзотични ястия не значи, че в никакъв случай няма да можете да се насладите на „ полова храна “. Има доста други храни със същия резултат, които можете да намерите в кухнята си. Те са пред очите ви от самото начало и някои от функционалностите им са да покачат, да понижат напрежението и да ви накарат да се отпуснете.
Джинджифил
Джинджифилът се употребява на всички места – от олио за разтривки с джинджифил до фалшификация за ястия или за подготвяне на обичаните джинджифилови бисквити. Една от неговите съществени качества е да загрява тялото стимулирайки кръвообръщението. По този метод покачва


Ягоди
Любимите на доста хора ягоди постоянно се свързват с. Те освен са съблазнителни на тип, само че и съдържат огромно количество витамин С, който оказва помощ за обмяната на веществата и въздейства на половите хормони.


Смокини
Смокините са едни от най-известните афродизиаци. Това е по този начин, тъй като меката сърцевина на плода разсънва половото предпочитание, създавайки чувствени асоциации.


Чили
Ако обичате да хапвате люти чушки, то най-вероятно изпитвате и по-голямо полово предпочитание. Оказва се, че те освен оказват помощ за отделянето на хормона на щастието, само че и съдържат съставна част, която ви кара да изпитвате по-силно физическо наслаждение.
Ванилия
Тя е една от най-желаните подправки в света. Нейната наслада отключва желанието за наслаждение и благополучие, кара ви да забравите за напрежението и паниките и да се отпуснете същински. Така по-лесно можете да се отдадете на изкушението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР