Второ поредно реми остави Шалке 04 извън топ 4 на

...
Второ поредно реми остави Шалке 04 извън топ 4 на
Коментари Харесай

Шалке 04 остана извън топ 4 и ще атакува през пролетта

Второ следващо реми остави Шалке 04 отвън топ 4 на полусезона в Бундеслигата. В съботния следобяд “кралскосините” приключиха 2:2 с Фрайбург на “Фелтинс Арена” и пропуснаха опцията да задминат Борусия (Дортмунд), като изоставането им от върха към този момент е 7 пункта. Домакините водеха с 1:0, само че позволиха поврат след две дузпи, с цел да докопат точката в последните минути.

A hard-fought draw to end 2019

Thanks again for the support #s04 | #S04SCF pic.twitter.com/fvNuT5dtR6
— FC Schalke 04 (@s04_en) December 21, 2019
Правещият доста мощен сезон Суат Сердар вкара за 1:0 в 26-ата минута и Шалке имаше задатък на почивката. После обаче гостите, които преди дни оптимално затрудниха Байерн (Мюнхен), завоюваха две дузпи, които осъществиха. В 54-ата Нилс Петерсен беше прецизен за 1:1, като по този метод изравни поставения преди години от Йоахим Льов клубен връх на Фрайбург за най-вече попадения във всички шампионати - 83. В 67-ата Винченцо Грифо трансформира в гол втория углавен удар, откакто секунди преди този момент гредата беше избавила домакините.

SC Freiburg mean business this season #S04SCF 1-2 pic.twitter.com/Rgb0Vl0baH
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) December 21, 2019
Натискът на Шалке докара до изравнителен гол на Ахмед Кутуджу в 80-ата минута.

Фрайбург беше една от приятните изненади на първия дял от сезона в Германия, само че след няколко неубедителни резултати се отдалечи от водещите позиции и към този момент е осми. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 17 кръг, събота 21 декември  Шалке 04 2:2краен резулат  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР