Вторият човек в херсонската окупационна администрация Кирил Стремоусов е загинал

...
Вторият човек в херсонската окупационна администрация Кирил Стремоусов е загинал
Коментари Харесай

Загина вторият човек в херсонската окупационна власт, който се зарече да не дава Херсон докато е жив

Вторият човек в херсонската окупационна администрация Кирил Стремоусов е умрял при злополука, оповестиха съветски и украински медии. Уточнява се, че това е станало през вчерашния ден край окупирания град Геническ в Херсонска област.

По-рано Стремоусов съобщи: „ Докато съм жив няма да дадем Херсон “. След гибелта му, на фона на новините за отстъплението на съветските войски от града, известният публицист Дмитрий Гордон написа в профила си в Instagram: „ Покойникът се оказа оракул “.

Междувременно съветникът на украинската президентска администрация Олексий Арестович разяснява, че евентуално злополуката е инсценирана, а Стремоусов е отхвърлен от кремълския режим, защото е знаел прекалено много.   

Преди три седмици радио „ Свобода “ обърна внимание на негова фотография, на която се вижда, че кара с демонтиран защитен колан.

През предходната седмица Стремоусов насочи против съветските генерали и даже предложи министърът на защитата на страната Сергей Шойгу да се простреля поради неуспехите на окупационната войска в Украйна.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР