Втори ден на тежки задръствания в Кючук Париж. Затварянето на

...
Втори ден на тежки задръствания в Кючук Париж. Затварянето на
Коментари Харесай

Транспортен хаос владее Пловдив, незаконни взривове оглушават Бунарджика

Втори ден на тежки тапи в Кючук Париж. Затварянето на основни булеварди и улици, отвеждащи към пловдивския квартал, образува колони от коли в час пик и през днешния ден. А поради натоварения трафик пропадна асфалта на един от булевардите в „ Южен “. Каква е актуалната конюнктура, вижте по-долу:
Прочетете още

Взривове се чуват всекидневно в подножието на Бунарджика. След като теренът на някогашния Винпром сред улиците „ Ген. Данаил Николаев ” и „ Волга ” бе разчистен до основи, са почнали изкопни работи, като разрушаването става с взривни субстанции.  По-късно основният проектант на Пловдив Димитър Ахрянов съобщи, че в плана за градеж на жилищна кооперация няма позволение за взривни действия.

А остаряла къща заплашва жителите на улица „ Мърквичка ” в регион „ Централен ”. Ежедневно части от мазилката, както и елементи от самата сграда падат на улицата и в дворовете на съседите. Вижте резултатът от инспекция на TrafficNews:

Две тежки произшествия станаха през днешния ден в Пловдив. При едната 15-годишно момиче бе прието в болница. В злополуката са участвали два рейса и лек автомобил. Другият случай стана на бул. „ Васил Априлов ”, а по късно стана ясно, че един от водачите е бил пийнал

Известният воин от пловдивския ъндърграунд  Стилян Петров – Хофмана  твърди, че от няколко седмици е подложен на тормоз от страна на полицията. В рамките на две седмици той два пъти е спиран от органите на реда, обискиран е, а след домакински обиск е прекарал в ареста 24 часа. Повече от описа му прочетете тук:

Делото против 56-годишния водач на рейс Красимир Ковачев, който блъсна пенсионерка в Кючук Париж през февруари предходната година, още веднъж не съумя да започва. Процесът против водача се отсрочи за повторно, поради липса на един от правосъдните заседатели.

Рецидивистът Александър Тюнков от Стамболийски, прочут с прякора „ Кифлата ”, ще изчака присъдата си в ареста, научи  TrafficNews . В петък Пловдивският Окръжен съд му е наложил най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " и против него има формирано бързо произвеждане, което значи, че той ще получи присъда до 2 седмици. Кифлата е остарял познайник на полицията, като разполага с богато престъпно досие и е осъждан. До момента той има 12 присъди, като съвсем всички са за обири и кражби.

Задавали ли сте си въпроса кои са супергероите на нашето време и в какво в действителност се показва геройството им? Те се разграничават в доста аспекти от тези, които сме привикнали да гледаме в огромните блокбъстъри, риалити предаванията, телевизионните шоута и из обществените мрежи. Кои са те и техните истории, вижте тук:

Едно земетресение може да заличи градове за броени секунди и всичките ни парцели и материални придобивки да бъдат унищожени за секунди. Представете си, че през днешния ден си купувате жилище - с и или без ипотека, а на следващия ден постройката се срутва. Останали сте без пари, без имущество и без дом. Вижте какво демонстрира инспекция на медията ни по отношение на застраховките на жилища в Пловдив:

Само по една кола минава умерено на двупосочната улица „ Д-р Георги Странски “ в Пловдив. Причината е, че едното ѝ платно съвсем непрестанно се употребява за паркинг на коли.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР