Втората ракета на България при мъжете Димитър Кузманов не е

...
Втората ракета на България при мъжете Димитър Кузманов не е
Коментари Харесай

След срещата с Джокович през 2021-ва: Кузманов тренира с Медведев на Артър Аш

Втората ракета на България при мъжете Димитър Кузманов не е пропущал присъединяване в квалификациите на " мейджър " конкуренция от миналогодишния Ролан Гарос насам, като актуалният US Open също не прави изключение. Нашият съотечественик откри по отличен метод присъединяване си в Ню Йорк и след два осъществени обрата доближи до финалния стадий на пресявките, където обаче отстъпи на международния №296 Брендън Холт в трисетова драма, като по този метод записа трето следващо проваляне на крачка от класиране за главната скица на конкуренция от Големия шлем.

Въпреки загубата пловдивчанинът продължава да бъде на американска територия, като през днешния ден даже получи опция да бъде спаринг сътрудник на международния №1 и миналогодишен първенец в шампионата Даниил Медведев. Двамата организираха взаимно занятие на първия по величина корт в света - " Артър Аш ", преди откриващия конфликт на руснака против Стефан Козлов. 

Родният ни представител показа в профила си в Instagram фрагменти от въпросната подготовка, към които добави: " Той е първи в света, само че все пак е толкоз непретенциозен. Благодаря ти за тренировката, Даниил! ". Припомняме, че през предходната година Мико имаше шанса да се срещне с още един №1 в лицето на Новак Джокович.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР