Всяка връзка започва и протича с комуникация. Често тази комуникация

...
Всяка връзка започва и протича с комуникация. Често тази комуникация
Коментари Харесай

Женско помагало: Какво означава бързината, с която той отговаря на съобщенията ви?

Всяка връзка стартира и протича с връзка. Често тази връзка е писмена. Всички са се сблъсквали с това – втренчването в телефона, чудейки се по кое време ще ви отвърне на известието. Понякога чакането е дълго, различен път отговорът идва мигновено.
Причините той да ви дава отговор в избран период от време може да са доста – работа, претовареност, непредвидени условия. Но една от всички аргументи надвива най-вече над останалите и това е неговото отношение към вас.
Какво значи времето, в което той дава отговор на известията ви? Какво приказва това за неговото отношение и усеща към вас?

Изпраща неотложно известие в отговор на вашето
Възможностите тук са няколко. Възможно е да е мощно влюбен във вас, да има мощен интерес към вас и да чака с неспокойствие да му пишете. Възможно е и да е привързан към телефона си, който е постоянно в ръцете му. А може и просто да е вежлив към вас и да ви дава отговор, без да ви кара да чакате. Много хора носят телефона в ръцете си непрекъснато. Ако ви дава отговор мигновено не бързайте да се радвате, че ви обожава. Проследете и останалите знаци, издаващи отношението му към вас.

Ако ви изпрати обявени след половин до един час
Ако отговорът му отнеме по-малко от час, това може да значи, че той е притеглен от вас, само че по по-здравословен метод, в сравнение с в случай че отговори мигновено. Радвайте се, тъй като това е един от най-нормалните видове реакция при електронна връзка с човек, който има отношение и усеща към вас, само че не страда от маниакално предпочитание да си чати с вас. Не ви и неглижира, което също е от огромно значение.

Ако ви отговори в границите на един до два часа
След първия час очакване несъмнено ще се подразните. Забавянето на отговора нормално се пояснява от дамите като индиферентност. Възможно е обаче той да не желае да бърза да ви дава отговор с недомислени отговори. Може да избира да ви отговори свястно, което изисква време за размисъл. Мъжете го вършат, изключително в случай че държат на дамата до тях, желаят да я впечатлят и имат планове за дълготрайно обвързване с нея. Възможно е също по този начин да е ангажиран с работа и други задължения, които пречат да поглежда телефона си толкоз постоянно, колкото ви се желае.

Ако ви изпрати известие след няколко часа
Няколко часа по-късно евентуално сте не просто ядосани, а гневни поради отношението му, което подсказва, че не му пука. Ако един мъж няма интерес към дадена жена, той няма да се старае да ѝ дава отговор, още по-малко да ѝ дава отговор бързо.

Отговаря на идващия ден
Това е, може би, най-лошият сюжет, който може да се развие. Повече от ясно е, че с подобен мъж не бихте могли да имате естествена и постоянна връзка по простата причина, че не можете да разчитате на него. Той или цени високо свободата си и не смята за нужно да дава отговор, когато е издирван, или въобще не ви приема насериозно, а връзката ви е единствено за развлечение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР