Всяка целувка е предназначена да предаде на партньора не само

...
Всяка целувка е предназначена да предаде на партньора не само
Коментари Харесай

Ето какво става в тялото на жената при френска целувка

Всяка целувка е предопределена да съобщи на колегата освен усеща, само че и заряд от позитивна сила. Така наречената френска целувка се прави посредством навлизане на езика в устата на различен човек. Този метод на другарство е още по-откровен и е кадърен да показва най-ясно страстите, написа обстоятелства.бг.

Всеки, който в миналото се е целувал знае, че по време на това деяние сърцето бие доста учестено, става ти горещо и настроението се усъвършенства. Психоложката Уенди Хил, професор в колежа Лафайет в Пенсилвания, Съединени американски щати, е провела проучване на равнището на хормоните при целуването на двойки, тъй като е явно, че в този миг при хората има същински хормонален гърмеж.

Освен нормалните целувки, участниците в проучването практикували и френската версия с проникването на езика. Психоложката открила, че в този миг мъжете и дамите имат най-голямо освобождение на хормони, спрямо всички останали случаи.

Освен серотонин и адреналин, който се произвеждали интензивно в телата на всички доброволци, при мъжете мощно се повишило равнището на тестостерона, който бил закрепен в слюнката.

При дамите в това време имало нараснало произвеждане на сексуален хормон - окситоцин. При френската целувка дамите получавали и тестостерон от мъжете. Мъжкият сексуален хормон в женското тяло, взаимодействал с окситоцина, умножавайки неведнъж половото предпочитание.

Жените, които най-малко един път са изпитали въздействието на френската целувка, свидетелстват, че в този миг усещат в устата на колегата цялата гама аромати и усети. Някои харесват това, у други то провокира отменяне. Учени от Университета на щата Ню Йорк в Олбъни, Съединени американски щати, са открили, че има полови разлики, свързани с целуването. Ако мъжете изпитват единствено полова възбуденост, то дамите правят подсъзнателно предварителна оценка на колегата като евентуален татко на децата си.

Оказало се, че с изключение на усилването на работата на ендокринната система, по време на практикуването на френската целувка, се задействат спинални и други нервни окончания при хората. Целувайки по този метод, хората благодарение на слюнката обменят между тях доста количество хормони, бактерии и други микроорганизми, които са неповторими единствено за даден субект.

Екип от американски психолози от Олбъни тествали повече от 100 доброволци от университета. Почти всички мъже, които, след френска целувка, били харесани от девойките, имали чудесно или положително физическо здраве.

В същото време било направено недвусмислено значимо изобретение, написа zdrave.to. Един от петдесетте мъже, взели участие в изследването, бил разпознат от всички студентки като извънредно неприятно и отблъскващо лице.

Анализите на слюнката и кръвта му посочили, че той има освен незадоволително равнище на тестостерон, само че и някои типове алфа протеини. Те са един от маркерите на онкологични процеси в организма.

Това значи, че дамите, без каквито и да било медицински проучвания, на равнището на интуицията са разпознали болен човек, който като възможен татко може да не може да не ги оплоди или евентуално ще създаде на бял свят болнаво поколение, което в последна сметка няма и да може да отгледа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР