Всяка представителка на нежния пол, независимо от възрастта и семейното

...
Всяка представителка на нежния пол, независимо от възрастта и семейното
Коментари Харесай

Няколко вредни навика, от която всяка дама трябва да се откаже

Всяка представителка на нежния пол, без значение от възрастта и фамилното състояние, мечтае да бъде привлекателна и се пробва да подчертае своята женственост. Въпреки това, не всяка съумява. Има неща, които свеждат всички старания до нулата и унищожават женствеността. Какво лишава дамите от женствена прелест и сексапил в очите на мъжете?

Психолозите, дружно със стилисти и фешън блогъри, дефинират няколко неща, които лишават девойките и омъжените дами от женственост. Сред тях можем да открием следното:

Суетене

С необятен набор от отговорности, в това число както в работата, по този начин и в семействата, в комбиниране с развъждането на деца, постоянно се случва доста дами да изпитват остра липса на време. Тя става причина за неравностойно държание измежду нежния пол. Те нямат време да мислят какъв брой женствени и привлекателни наподобяват. Това ограбва очарованието на една жена. Суетата и женствеността просто не са съвместими.

Прекомерна обществена интензивност

По предписание ревностните деятели са самотни дами, които не са съумели да се осъществят като обичана жена, брачна половинка и майка. От липса на обич и самотност те се отдават напълно на обществената активност. Това унищожава опцията да бъдат женствени за своя мъж и другите хора.



Вършене на действия, които не харесвате

Една жена е по този начин подредена, че стартира да свети от вътрешната страна, когато прави това, което обича, поддържа връзка с хора, които обича. Тя се нуждае от зона на комфорт, която разрешава да разкрие всички най-хубави женски качества. Мъжете, в противен случай, би трябвало да напущат зоната на моралния комфорт по-често, тъй че, преодолявайки компликациите, да станат по-силни, да развият в себе си мощни волни качества. Жените, които са принудени да вършат това, което душата не обича, получават мъжки черти на характера, които ги лишават от очарованието на женствеността.

Навикът да се носят " мъжки " облекла

Говорим по-специално за толкоз обичани от доста девойки панталони. Панталоните са комфортни и могат да наподобяват доста съвременни и ефектни на една дамска фигура. Но непрекъснатото им носене, отсъствието на богати и радостни цветове в дрешника пречи на една жена да се разкрие пред света. Психолозите споделят, че в дрешник на една дама би трябвало да участват женски облекла - рокли, поли, красиви ризи. Дамският дрешник не би трябвало да бъде отегчителен, бледен и недодялан! В красивите облекла, които акцентират женствеността, всяка жена ще се почувства по-привлекателна и мечтана.

Пренебрегване на фешън аксесоари като бижута, очила, шалове и шалове

Всяка дама би трябвало да може да добави нещо красиво към облика си, употребявайки ефектни дребни неща, които акцентират нейната женственост и флиртна природа. Пълното неявяване на бижута, часовници, или елегантни колани прави облика отегчителен, лишава го от ярки запаметяващи се акценти. Това приказва на другите за неналичието на женственост.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР