Луната е в знак Рак до 13:37 ч. на 13

...
Луната е в знак Рак до 13:37 ч. на 13
Коментари Харесай

Луната - в Рак, символ на деня е Еднорога: С*ксът е целебен

Луната е в символ Рак до 13:37 ч. на 13 май

Този интервал би трябвало да се живее със умерено измерено движение. Той е удобен за другарство с деца и семейство, за възобновяване на психическото равновесие. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, почистване. Луната в Рак е обвързвана с изразено въздействие на страстите и изостряне на вътрешните прекарвания. Хората могат да се усещат по-емоционално ангажирани и свръхчувствителни. Често в този лунен интервал човек елементарно се поддава на бързи прочувствени реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и елементарно раними, потапят се в своя вътрешен свят. Трябва да контролирате страстите си, тъй като те могат да бъдат ирационални и да ви подбуден да вършиме неща, за които ще съжалявате по-късно.

Не бива да се претоварвате физически, да преяждате, да злоупотребявате с алкохол. Уязвими са стомахът, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Лунен календар: 5 лунен ден от 09:16 ч. на 12 май до 10:23 ч. на 13 май

По това време формата на Луната наподобява на закривен рог, самото олицетворение на хубостта и благодатта. Символ на деня е Еднорога, което значи честност към правилото, към дълга, духовна непорочност. Петият лунен ден е ден на " форсмажорните условия ". Енергията на 5-ия лунен ден стопира процесите на опустошение, обезврежда болката и скръбта, откликва на молбите на страдащите за излекуване на душата и тялото, пречиства и съживява, като мъртва и жива вода. Всичко, което се случва в 5-ти лунен ден, води до най-хубавото, или основава условия за вътрешно израстване и промяна.

Лунния ден се смята за повратен миг в първата половина на лунния месец. В този ден човек се трансформира в нравствен проект. Вътрешното наличие се трансформира и стартира да се приготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават цялостно пречистване: от ненужни страсти, от ненужни контакти, от нездравословни въздействия. По това време може да се появи късмет да стартираме изначало и без неточности да следваме набелязания път.

В петия лунен ден е безусловно обикновено, в случай че настроението и положението ви не са постоянни. На сутринта може да се усещате, че ви е радостно, а на обяд към този момент всичко е досадно. Не се тревожете от такива фрапантни промени. По този метод тялото се пробва да се обнови, да се отърве от непотребното. Добре е в този ден да си поплачете. Всичко, което ни довежда през днешния ден до сълзи и рев е потребно, тъй като ни показва нашите дефекти. Ако плачете на сън е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Важно! Всички мисли, даже най-мимолетните и незначителните, могат да станат действителни в този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите. Старайте се да ограничите контактите, не вземайте значими решения и не сключвайте покупко-продажби.

В този ден всичко ще ви се удава елементарно, в случай че деянията креативна интензивност и блян да достигнете до задачата. Прекрасно се усвояват познания. Направените в този ден заключения нормално са верни. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче може да ви навреди. Човек реагира остро на въздействието на “неподходящите ” хора. В 5-ия лунен ден не би трябвало да се карате, защото даже елементарен диалог може да прерасне в спор, който ще се проточи дълго.

Не би трябвало да гладувате. Трябва да се отдели внимание на храната, тъй като това е единственият ден, когато храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се избира мляко и извара. Хубаво е да употребявате билки, да вършиме чайове и отвари.

С*ксът в този лунен ден може да се одобри като целителен, да бъде отпускащ и успокоителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Подстрижка дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата, написа астрологът Ивелина Пенчева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР