Сарамандов е на 26 години от гр. София. По професия

...
Сарамандов е на 26 години от гр. София. По професия
Коментари Харесай

Познава ли Сарамандов феновете на Hell’s Kitchen?

Сарамандов е на 26 години от гр. София. По специалност е сладкар. Завършва варненската кулинарна академия. Печели първо място в конкуренцията за най-хубав кулинарен тим в България. Работил е в редица заведения за хранене, носители на общо 8 звезди Мишлен. Ментор му е бил носителят на купата “най-добър сладкар в света ” - Рене Франк. Той бе един от запаметяващите се участници в Hell’s Kitchen, само че си потегли малко преди финала.

Как отговори при присъединяване си в занимателния Food Quiz и до какъв брой познава почитателите на Кухнята на Ада? Да забележим:

27% от почитателите на Hell’s Kitchen в никакъв случай не са ходили на ресторант - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Според мен е правилно! Знаех си, че ще позная. Не мислех, че ще има различен метод. Аз отивам на заведения за хранене, когато желая да съм към хора. Понякога ги пропускам. На седмица 2-3 пъти... зависи. Като цяло не съм доста придирчив клиент и в никакъв случай нямам проблеми с нищо. Единственото нещо, което ненавиждам е, в случай че ми сервират скариди... и те не са изчистени от задното черво. Тогава скаридата има усет на кал.

15% от почитателите на Hell’s Kitchen са разсипвали подправки на пода - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Грешно! Смятам, че са повече. Даже през днешния ден разсипахме малко сол, а и имам един другар... Той не разсипва подправки, той непосредствено изсипва яйцата на земята. Тогава си ги събира с една кърпичка. И е печален, тъй като по принцип тренира, но... тогава нямаше какво да яде. В Hell’s Kitchen не съм имал някакви подправки, които разсипвах, само че един рамен бульон толкоз време ми изкипяваше, че напряко по едно време ми беше втръснало да го шетам.

26% от почитателите на Hell’s Kitchen ядат мусаката с кисело мляко - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Това е цялостен парадокс. Не имам вяра, че 25% ядат мусаката с кисело мляко. Много повече проценти са. 87%?!? Да му се невиди. Аз мусака без кисело мляко не мога да хапвам, дори веднъж в Hell’s Kitchen някой беше сготвил мусака, нямаше кисело мляко и въобще не се радвах на мусаката.

67% от почитателите на Hell’s Kitchen не ядат шкембе супа - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Вярно е съгласно мен. Аз също не обичам шкембе супа, само че обичам да хапвам вегетарианската ѝ версия, която е с кладница. Такъв топ НЯМА! Не, не ми я е правил Коцето Калки... Една механа до остарялата ми сладкарница. Беше в действителност доста вкусно.

34% от почитателите на Hell’s Kitchen избират зелеви пред лозови сарми - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Да, съгласно мен, тъй като зелето можеш да го изядеш. Макар и лозовите сарми да са доста по-широко публикувани. И аз хапвам зелеви, аз обичам повече зелеви от лозови. И доста ненавиждам да хапвам чушките от пълнените чушки с ориз. Обичам ги единствено поради усетът, който придават на ориза.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР