Всяка жена мечтае да срещне мъж, който да се отнася

...
Всяка жена мечтае да срещне мъж, който да се отнася
Коментари Харесай

4-те мъжки зодии, които се държат с жените като принцеси

Всяка жена мечтае да срещне мъж, който да се отнася с нея като с принцеса. Не става въпрос за скъпи дарове и екскурзии до екзотични дестинации, а отношение. Няма жена, която да не мечтае за грижлив и безрезервен мъж до себе си. А ти търсиш ли подобен или към този момент си го намерила?
А знаеше ли, че има някои зодии , известни с най-грижовните и нежни мъже. Днес ще Ви кажем кои са зодиите, чиито представители се държат с половинките си като с принцеси. А в случай че Вашата половинка е с една от тези зодии, може да считате себе си за същинска късметлийка.

1. Рак - Това са мъжете, с които ще бъдете обсипани от целувки и обятия. Това е техният метод да покажат любовта си. Готови са да изпълнят всяко предпочитание на половинката си. Често биха пренебрегнали себе си, с цел да бъде добре тя. Предпочитат да прекарат вечерта с нея, вместо да пият бира с другари. Жените, които имат до себе си мъж Рак, са задоволени от всичко и в никакъв случай не биха се оплакали. Те са обгрижвани и се усещат в действителност доста обичани. Мъжете с този зодиакален знак дават всичко от себе си за половинките си, ценят любовта извънредно доста. Раците са доста чувствителни и прочувствени и демонстрират това на половинките си всеки ден.
2. Телец - Това са мъжете, които дават всичко за половинките си и нямат никакъв проблем с това. Забелязват всеки един дребен жест и се отплащат за него. На тях в никакъв случай няма да им омръзне да вършат половинките си щастиви. Те умеят да накарат половинките си да се усещат специфични, даже в най - ужасните им дни. Телците даже не биха помислили за друга жена. Те са лоялни сътрудници, които обсипват половинката си с внимание и обич. Знаят, че същинските дами са необичайност и не биха си разрешили да изневерят.
3. Лъв - Истински джентълмени, които знаят по какъв начин да се отнасят с половинките си. Те обсипват дамите до себе си с обич и внимание. Лъвовете са извънредно грижовни и всеотдайни. Скъпите дарове са неизменима част от връзката им. Също по този начин, представителите на този зодиакален знак са извънредно правилни. Когато намерят човек, с който се усещат добре, даже не биха помислили за невярност. За тях е задоволително да бъдат обичани. Лъвовете несъмнено умеят да карат дамите да се усещат специфични.
4. Козирог - Това са мъжете, които безусловно обожават половинките си. Никога не биха създали нещо неуместно, рискувайки да изгубят любовта на половинката си. Козирозите в никакъв случай не биха почнали връзка, в случай че не са сигурни в възприятията си. Ако стартират такава обаче, са подготвени да посветят всеки един ден на любовта. Те дават всичко от себе си, подготвени са на всевъзможни саможертви в името на любовта. Животът с представителите на този зодиакален знак е като приказка. Козирозите в никакъв случай не биха наранили половинките си преднамерено, в случай че създадат нещо, то можете да бъдете сигурни, че е изцяло несъзнателно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР