Всяка жена е орисана да срещне определени мъже в живота

...
Всяка жена е орисана да срещне определени мъже в живота
Коментари Харесай

Каква е твоята любовна орис според зодията?

Всяка жена е орисана да срещне избрани мъже в живота си, да показа мигове с тях, да научи уроците, които е трябвало да ѝ предадат, да разбере коя е и какво желае, посредством и на тях.

Любовната участ е друга за всеки човек. Нещата, през които прекосяваме в любовта могат да бъдат какви ли не, само че е реалност, че зодията ни въздейства върху най-знаковите ни сантиментални прекарвания. 

Ето каква е вашата любовна участ съгласно зодията ви и какво можете да очаквате от любовта в бъдеще:

Овен

Любовта ви е мощна, топла и светла , тъкмо като вашия зодиакален знак и за това ще привлечете към себе си мъж, който ще ви обича със същото неизменност и топлота.

Телец 

Попаднете ли с постоянна връзка един път, оставате за дълго в нея. Обичате спокойствието , само че ориста ще ви срещне с мъж, който ще преобърне всичко.-->
 обич ThinkStock/Getty Images
Близнаци

Когато сте влюбени, желаете да прекарвате всяка секунда с колегата си. Съдбата ви е подготвила човек, който ще ви научи да бъдете по-смели, когато сте сами.

Рак 

Никога не оглупявате от обич, само че нали знаете, че в никакъв случай не би трябвало да казвате “никога ”. Възможно е някой да ви завърти главата до безпаметност.

Лъв

Егото ви е много огромно и е мъчно човек да ви обича, само че ще откриете човек, който знае по какъв начин да укротява нрава ви и да ви добавя до съвършенство.

Дева

Опитвате се да се представяте като смели в любовта, само че в действителност сте доста раними и уязвими . Съдбата ви е приготвила същински покровител, с който ще бъдете същински щастливи.
 обич ThinkStock/Getty Images
Везни

Любовта може да ви погълне, което не постоянно е най-хубавото нещо за вас. Съдбата ще ви срещне с човек, който знае по какъв начин да внесе нужния баланс.

Скорпион 

Любовта е всичко за буйните Скорпиони. Вие желаете всичко или нищо, само че ориста ще ви срещне с човек, който ще ви научи да бъдете по- премерени в любовта .

Стрелец

Вие сте от хората, които мъчно се кротват и остават правилни на колегата си, само че “ще си намерите майстора ” и огромната обич ще ви завладее.
 обич ThinkStock/Getty Images
Козирог

Обичате да се чувствате обичани, само че страните от прекомерно лудите и поглъщащи усеща . Е, лудата и буйна обич чука на вратата ви.

Водолей 

Вие не желаете да играете игрички, когато сте влюбени отдавате цялото си сърце. Съдбата ви е подготвила среща с човек, който заслужава огромното ви сърце.

Риби

Любовта е като дишането за вас - инстикт, без който не можете да живеете. Искате естетика в връзките, само че би трябвало да се подготвите за малко безпорядък в огромната ви обич.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР