Всяка edna майка знае колко нежни са моментите преди децата

...
Всяка edna майка знае колко нежни са моментите преди децата
Коментари Харесай

Рецепта за сладки сънища: Топло мляко, хубава приказка и мека възглавничка

Всяка edna майка знае какъв брой нежни са моментите преди децата да заспят сладко в леглата си. Но знаем и какъв брой буйни могат да са децата преди този момент. Как им идва силата и желанието за описване, игра, оцветяване и всичко друго, само че не и подготвяне за сън.

Тази детска специфичност постоянно кара родителите да се усещат безпомощни пред задачата “Приспиване ” и да оставят децата просто да заспят от безсилие. В някои дни тази тактика може и да работи, само че доста по-спокойно за всички у дома е, в случай че съблюдаваме обред преди сън - чаша топло мляко, хубава приказка и мека възглавничка.

На помощ в осъществяването на тази задача идват от Olympus с вкусното си прясно мляко и забавна поредност от аудио приказки от нашето национално творчество, които може да чуете.

 D Olympus

Там ви чакат “Неродена мома ”, “Който не работи, не би трябвало да яде ”, “Княз Луда глава ” и още доста истории, които ще оказват помощ за развиването на мисленето и въображението, обогатяването речника на детето, повишението умеенето за централизация и научаването на вечните полезности като положително и неприятно.

А в този момент имате опция и третия елемент от ритуала за сладостен сън - приказна възглавничка.

Условията са доста лесни - влизате в промо страницата на играта, кликате на едно от балончетата и може да спечелите с баснословен дизайн.

Така ще имате всичко належащо за сладостен детски сън - топли приказки за лека нощ, чаша мляко и вълшебна възглавничка.

Към на Olympus
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР