Всички страхотни филми крият тайни, случили се на снимачната площадка,

...
Всички страхотни филми крият тайни, случили се на снимачната площадка,
Коментари Харесай

Случки от снимките на Хари Потър, за които не знаете

Всички страхотни филми крият секрети, случили се на снимачната площадка, за които не знаем. Независимо дали става дума за артисти, които си вършат смешки един на различен, или детайлности, които може да сме пропуснали, това, което се случва зад кулисите, постоянно е любопитно.

Вижте 8 неща, които са се случили на снимачната площадка на, за които евентуално не знаете:

1. Режисьорът пукнал реброто си на снимачната площадка

По време на фотосите, режисьорът Майк Нюъл се опитвал да инструктира по какъв начин братята близнаци, играещи Фред и Джордж, да създадат една от сцените. Тъй като героите им трябваше да са много луди в тази съответна сцена, режисьорът се намесил.

" Спомням си, че го хванах през кръста и се пробвах да го мятам по всички страни и по този начин нататък и пукнах няколко ребра. От тогава нататък бях в безспорна мъка, само че, несъмнено, в последна сметка се възвърнах изцяло ", спомня си той.

2. Дизайнерът на костюми трансформирал цвета на роклята на Хърмаяни

В книгата, роклята на Хърмаяни за бала е зеленикаво синя. Въпреки това на екрана Хърмаяни е облечена в розова рокля. Това провокира много несъгласия, защото почитателите желаеха роклята да остане вярна на оригинала си. Дизайнерът на костюми трансформирал цвета, защото считал, че розовото ще подхожда повече на Ема Уотсън, в сравнение с синьото.

3. Сивиръс Снейп спретнал смешка на режисьора

Както си спомня Алън Рикман, той трябвало да носи черни контактни лещи, с цел да изиграе строгия професор Сивиръс Снейп. Режисьорът Майк Нюел му направил комплимент за наситения цвят на очите му, без да е наясно, че те не са същински. След това Алън извадил една от лещите си, с цел да се пошегува с режисьора.

4. Ема Уотсън паднала по стълбите по време на фотосите

Ема си спомня, че е имала няколко неуместни момента по време на фотосите на Хари Потър, измежду които е сцената, в която трябвало да слезе по стълбите за бала. Привидно елементарно, обаче тя паднала по стълбите.
" Той ми даде милион инструкции [Нюел, режисьорът] и, несъмнено, най-после паднах по стълбите ", спомня си тя.

5. Децата артисти пишели същинските си домашни по време на сцените в класната стая

Идеята актьорите да пишат същинските си домашни е брилянтна. По този метод всичко наподобява допустимо най-автентично.

6. Даниел Радклиф получил две ушни инфекции, до момента в който снимали под вода

Цената за тези невероятни подиуми била Даниел да получи две ушни инфекции.

Когато го питат за най-предизвикателната сцена в изявление, той си спомня: " Подводната сцена. Тренирах шест месеца за това. Говореше се някой различен да го направи и да сложат лицето ми върху него. Това щеше да наподобява като отпадък. Радвам се, че го направих - макар двете ушни инфекции. "

7. Хенри Кавил се явил на прослушване за ролята на Седрик Дигъри

Хенри освен се е пробвал за ролята на Седрик Дигъри в Хари Потър и огненият бокал, само че и почитателите желали той да я изиграе. Те даже подписали петиция. Въпреки че Кавил се явил на прослушване за ролята, тя в последна сметка отива при Робърт Патинсън.

8. Белегът на Хари Потър е юридически към 5600 пъти

Нещо любопитно, което почитателите на Хари Потър може да не знаят, е, че белегът, който Хари има на челото си, е бил изработен от екипа към 5600 пъти. Дори артистът, извършил ролята на Хари, Даниел Радклиф, го правил самичък няколко пъти.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР