Луксозна кола, разцепена на две половини, скорост, която унищожава животи

...
Луксозна кола, разцепена на две половини, скорост, която унищожава животи
Коментари Харесай

Ето го Кристиан , фенът на скъпите коли, който уби себе си и Теди

Луксозна кола, разцепена на две половини, скорост, която унищожава животи и ламарини - два натрупа, двама ранени. Така приключва неделята за четирима млади пловдивчани. Катастрофата е копие на касапницата в София, при която Георги Семерджиев умъртви две девойки и избяга.

Предишната нощ в Пловдив пронизителен тропот разсънва целия квартал до основното кръстовище на бул. “Руски ” и “Шести септември ” в Пловдив. В 3,30 ч първокласен “Рейндж Роувър ”, ръководен от 21-годишния Кристиан Екмекчиян, лудо хвърчи от Централна гара, навлиза в разграничителната линия сред двете платна на бул. “Руски ” и се блъска поредно в няколко огромни дървета. Едното е изкоренено. 

От удара мощният джип се разцепва на две, на място умират лидерът и 20-годишната Теодора Николова, която е на седалката до него. Отзад са момче и момиче по на 22 години, които са в тежко положение, изключително съществени са контузиите на девойката.

На място идват коли за спешна помощ, полиция и пожарна. И следва втори случай - голям клон от едно от ударените дървета пада и ранява огнеборец. По знамение сътрудниците му съумяват да отскочат и да се спасят, само че той е откаран в болница с голям брой счупвания.

Според първите данни мощната кола се е движила с близо 200 км/ч.

“Катастрофата е същата като тази на Георги Семерджиев, при която на 5 юли 2022 година той умъртви две млади дами на бул. “Черни връх ” в София и джипът му се разцепи на две. След това автотехническата експертиза откри, че някогашният футболист е карал със 165 км/ч при удара ”, разяснява чиновник с опит от “Пътна полиция ”.

Фактът, че колата се е блъснала в няколко дървета, а едното го е изкоренила, подсказва на специалистите, че скоростта е била голяма.

Все още няма резултати от химическите експертизи дали в кръвта на водача има алкохол и опиати. Възможно е обаче дъждът, който направи пловдивските улици извънредно хлъзгави, да е причина за кървавия удар.

Автотехническата екскпертиза, която би трябвало да откри скоростта при смъртоносния конфликт, ще е подготвена евентуално след два месеца.

“А кръвната проба, която би трябвало да каже има ли алкохол и опиати у лидера, не се знае по кое време ще излезе ”, разсъждават униформени.

Хора от квартала, събудени от мощния удар, споделят, че гледката е била повече от ужасяваща. Джипът се е усукал към едно от дърветата и по-късно се е разполовил. Частите му ги събираха часове и ги товариха в камион. Металното ограждение в разграничителната линия беше сплескано.

Работници от “Чистота ” и “Градини и паркове ” половин ден разчистваха мястото на злокобната злополука.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР