Всеки от нас знае какво е да създадеш връзка с

...
Всеки от нас знае какво е да създадеш връзка с
Коментари Харесай

Активни, известни и много горди: Те са звездните дядовци на България!

Всеки от нас знае какво е да създадеш връзка с баба си и дядо си - това е топлота, любов и... доста галене! Вероятно и от другата страна, от страната на бабите и дядовците, е същото. Те хем към този момент са отгледали и възпитали деца, хем имат и различен взор над живота и знаят по какъв начин да не позволяват грешките, които са позволили с децата си - нашите родители. 

Виж още: Птиците летят високо: Райна с вдъхновяващи фотоси, покори нов връх

Щастието да са баби и дядовци към този момент застигна някои от известните българи. Вече ви разказахме за известните баби. Днес е ред на известните дядовци.

Веселин Маринов

Най-новото попълнение на тима на звездните дядовци! Плюс това насладата за изпълнителят е двойна - той стана дядо на близнаци. Веселин и Цветелина се родиха в средата на месец юни. Маринов нееднократно е споделял, че точно това му е огромната фантазия, откакто по този начин или другояче към този момент има всичко. 

Виж още: Все по-съмнително: Светлана Гущерова с морска фотосесия, облеклата по нея - извънредно необятни

Тони Стораро

Още един горделив дядо. Внукът му носи неговото име, а Стораро нееднократно е разказвал за страстта, която е претърпял в деня, когато на бял свят се появява дребния Тони. Въпреки че обича безпределно доста синовете си Фики и Емрах, Тони Стораро е разказвал, че любовта към внука е друга.

Виж още: Александър Сано остана без Instagram, турските хакери с нова вълна набези у нас

Маги Халваджиян

Продуцентът е дядо на две дечица - 5-годишният Еди и Кай, която няма и годинка. " Карантината има и положителни страни ", написа той под фотография с двете си внучета преди време. 

Виж още: След първи сезон на " Игри на волята ": Какво се случва с финалистите - Веско, Юлиян, Добата?

Калин Сърменов

В началото на юни се роди неговата първа внучка, Йоана. Интересен факт е, че предходната година младият дядо стана баща за трети път. Актьорът има три дъщери.

Виж още: Лудата игра на ориста: Мегз стана част от Бялото приятелство, а преди 4 дни даже и не подозирала...

Христо Стоичков

Това се случи преди 4 години. " Благодаря, че избра тъкмо мен за твоя майка, Айки за татко, и всички нас за твое семейство! Перфектна си! Обичаме те Миа ", написа тогава дъщерята на футболиста, Мика. Е, все още Айкут към този момент не е до Мика, а тя отглежда сама дребната Миа.

Виж още: Синьото лято на Деси Цонева: С деца на море в обичаната Варна с доста жанр и разкош

Наско Сираков

Синята легенда има три внучки! На 10 май тази година се роди и Асияна, най-малката от трите. По-рано тази година се роди и Емили, първородната дъеря на Виолета Сиракова. Сред внучките каката е Илиана, щерка на Виолета.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР