Всеки опит за натиск от Европа води до вдигане на

...
Всеки опит за натиск от Европа води до вдигане на
Коментари Харесай

Георги Марков: Всеки опит за натиск от Европа води до вдигане на резултата на Орбан

" Всеки опит за напън от Европа води до повдигане на резултата на Орбан. Унгарците са непокорни. Унгария няма да спре доставките на газ от Русия ". Това сподели в ефира на Българска национална телевизия някогашният парламентарен арбитър Георги Марков.

Виктор Орбан завоюва изборите в Унгария с внушителна преднина пред цялата обединена в едно съпротива и сподели, че ще заплаща газа в рубли. Победата му пристигна и макар дългогодишните рецензии на Европейския съюз, отнасящи се до разпределянето на публични поръчки в Унгария, спорове на ползи, имиграционната политика, независимостта на правосъдната власт и рестриктивните мерки върху свободата на медиите.

Затова незабавно след успеха Европейската комисия задейства процедурата по прекъсване на евросредствата за страната. Това обаче не попречи на Орбан да пожелае да бъде посредник в диалозите на Москва с членовете на Минската група – Германия, Франция и Украйна.

" За първи път в годините на прехода една партия съумя да мине 3 милиона гласоподаватели. Унгария е една доста сигурна за живеене страна, тук няма миграция. Орбан е сполучлива нелиберална народна власт ", разяснява Георги Марков.

По думите му огромната изненада на изборите във Франция е Земур.

" Льо Пен евентуално ще опонира на Макрон, ще има дребна разлика сред двамата, ще има забавен балотаж. Руска интервенция при изборите в Унгария и Франция е неуместна и изключена ", сподели още Георги Марков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР