Докато предполагаемият републикански кандидат за президент Доналд Тръмп се подготвя

...
Докато предполагаемият републикански кандидат за президент Доналд Тръмп се подготвя
Коментари Харесай

Байдън се възползва от новите правила за дебат, но Тръмп може да го накара да изглежда слаб, казва експерт

Докато хипотетичният републикански претендент за президент Доналд Тръмп се приготвя да се изправи лице в лице с настоящия демократ Джо Байдън в избирателен спор, специалист разкри по какъв начин разпоредбите за тези диспути ще бъдат от огромна изгода за акцията на Байдън, която ги изготви.

Джо Байдън предложения своя републикански противник, Тръмп, на два идни дебата в сряда. Едното ще се организира на 27 юни с хазаин CNN, а второто на 10 септември ще бъде хазаин на ABC. Тръмп с подготвеност одобри предизвикването, като сподели, че е „ подготвен да гърми “. Но за разлика от общоприетите президентски изборни диспути, те няма да се организират от Комисията за президентски диспути, а вместо това ще бъдат проведени от самите акции.

В хода на организацията на дебатите екипът на Байдън предложи няколко промени в разпоредбите от нормалния формат на дебатите. Те предложиха спор без тълпи, метод за изключване на микрофоните на участниците, с цел да се подсигурява, че няма да превишат избраното време, и з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР