Всеки, който си намира наглед рационални оправдания да не помогне

...
Всеки, който си намира наглед рационални оправдания да не помогне
Коментари Харесай

Кулеба за нашите министри: Не разбират какво се случва в Украйна

Всеки, който си намира привидно рационални оправдания да не помогне на Украйна, оказва помощ на агресора, а в този момент всички, които се афишират за кардинални, би трябвало да застават на страната на жертвата в спора.

Това сподели украинският външен министър Дмитро Кулеба в Народното събрание по време на откриването на изложбата „ Стоп на войната в Украйна “ със фотоси на разрушенията в страната.

„ Надявам се, че тези фотоси ще оказват помощ на някои от вашите политици – освен от Народното събрание, само че и от държавното управление: да погледнат тези лица и да си показват за секунда какво се случва в страната ми и най-сетне да вземат вярното решение “, съобщи дипломатът.

Най-добрият метод да спрем войната в този момент е да подкрепим Украйна, а не да останем неутрални, добави той.

След откриването на изложбата, Кулеба отговори и на въпроси.

Външният министърна Украйна, че още нямат явен отговор на държавното управление ни за представянето на военната помощ от нашата страна.

" Разбирам, че българското държавно управление има усложнения да ни даде явен отговор на този въпрос ". Той сподели още, че за всеки ден, в който не се оказва помощ на Украйна, повече бойци биват убивани, повече мирни жители ще бъдат убити, повече домове ще бъдат разрушени.

Кулеба прикани политиците, които разсъждават над този въпрос от своите комфортни офиси, да помислят за това какво става сега в Украйна, по какъв начин хората умират и да вземат вярното решение.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР