Всеки иска да бъде щастлив. Всеки се стреми да запази

...
Всеки иска да бъде щастлив. Всеки се стреми да запази
Коментари Харесай

20 отчайващо явни признака, че е време да сложите край на връзката си

Всеки желае да бъде благополучен. Всеки се стреми да резервира връзката си – изключително когато е дългогодишна. Съществуват обаче някои предупредителни сигнали, че е време да се разделите с колегата си, и ви съветваме да не си затваряте очите за тях:

11. Ако предпочитате всичко друго пред това да прекарате време с колегата си.

Ако предпочитате да останете в извънработно време в офиса или да се отдадете на досадни домашен отговорности пред това да прекарате време с колегата си, значи, че умишлено или не избягвате компанията му. Това може да се дължи на обстоятелството, че той ви потиска или ви прави нещастни. Всичко това е явен знак, че е време да сложите завършек на връзката си.

12. Ако сътрудникът ви демонстрира признаци на експанзия.

Няма опрощение за физическото принуждение. Каквото и да сте създали, колкото и да сте го ядосали, няма право да ви протяга ръка. Вие сте жертвата, а не виновникът. Насилникът е единствено и само той. И не, няма да се промени. Събирайте си багажа и се спасявайте!

13. Ако непрекъснато ревнувате и подозирате колегата си.

Партньорът ви излиза на открито с другари, а вие се измъчвате от съмнения с кого е и какво прави. Когато гледа телефона си, скрито надничате зад рамото му, с цел да ревизирате с кого си написа. Ако вършиме всичко това, то липсва най-основният дирек в една здрава и щастлива връзка – доверието. Помислете на какво се дължи това. Ако вашият сътрудник ви дава учредения за ревнивост, поговорете с него. Ако повода е у вас, постарайте се да се измененията, тъй като мъчно ще създадете хармонични връзки с различен човек.

14. Ако вие или сътрудникът ви продължавате да се виждате с някогашните си.

Понякога човек има потребност да остане уединено, с цел да реши някои проблеми и да си обясни възприятията. Ако не сте преодолели старите усеща, това е сериозен проблем. За да можете да се отдадете пълноценно на една връзка, би трябвало да сте завършили с предишното си.

15. Ако пазите връзката си в загадка.

Не е обикновено да криете връзката си от другите. Възможната причина може да е, че вие или сътрудникът ви се срами. Или че имате и други връзки. Каквато и да е повода, това не са здравословни взаимоотношения.

16. Ако непрекъснато късате и се събирате още веднъж.

Ако се разделите един път и след време осъзнаете, че сте позволили неточност и се съберете, е едно. Но в случай че непрекъснато късате и се сдобрявате, това приказва за несигурни и нестабилни връзки. А сигурността е измежду най-важните учредения за положителната и дълготрайна връзка.

17. Ако си мечтаете за различен.

Ако непрекъснато се питате дали няма да срещнете някой по-добър, по-умен, по-успял, то значи има прекомерно доста неща, които не харесвате у колегата си. Ако непрекъснато се измъчвате от сходни мисли, значи просто в никакъв случай няма да бъдете удовлетворени с индивида до себе си. Най-честно би било да поговорите.

18. Ако ровите в Google за признаци, че би трябвало да се разделите.

Това приказва за неустановеност от ваша страна. Това единствено по себе си е сигурен знак, че би трябвало да се разделите. Google няма да ви реши проблемите или да ви каже какво да вършиме с живота си.

19. Двамата не можете да водите естествен диалог.

Ако непрекъснато си викате, не се изслушвате, не се разбирате, дразните се един на различен, заяждате се, критикувате се, обиждате се – мъчно ще възвърнете положителния звук, прекрачите ли един път границата. Подобни връзки не са потребни за нито един от двама ви. Вероятно просто не сте един за различен.

20. Чувствате се по-самотни, в сравнение с когато бяхте без сътрудник.

Въпреки че от време на време е напълно обикновено да се чувствате самотни и неразбрани, по никакъв начин не е добре да се чувствате самотни във връзката си. Особено в случай че се чувствате по-самотни, в сравнение с когато сте били без сътрудник до себе си. В любовта би трябвало да се чувствате обгрижвани, ценени и обичани. Взаимно би трябвало да си доставяте благополучие и наслада, а не да си причинявате болежка и самотност.

Цветелина Велчева по материали от Bright Side

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР