Все повече потребители печатат от своите мобилни устройстваРаботата с умни

...
Все повече потребители печатат от своите мобилни устройстваРаботата с умни
Коментари Харесай

Печатът остава актуален и в новите дигитални времена

Все повече консуматори печатат от своите мобилни устройства

Работата с умни устройства става още по-удобна, защото отстрани потребността от компютър за изпращане на документи за щемпел или сканиране

Над 1 милиард страници са отпечатани през приложението Brother iPrint&Scan от стартирането му през 2011 година, оповестиха от японския производител. Това потвърждава, че в новите „ цифрови “ времена печатът надалеч не е непотребна технология.

„ Нашите данни ясно демонстрират, че има мощно търсене на печатни услуги, а от ден на ден консуматори избират да печатат от своите смарт устройства “, разяснява Ива Тотева, управител „ Продажби и маркетинг “ в Brother България.

Все повече консуматори употребяват приложението, с цел да печатат непосредствено от своя мобилен телефон или таблет. Работата с умни устройства става още по-удобна и опростена, защото се отстрани потребността от включване на компютър за изпращане на документа за щемпел или сканиране.

При стартиране на приложението от японската компания през септември 2011 година, в международен мащаб са изпратени 371 225 страници за щемпел. Седем години по-късно тази цифра към този момент е над 30 милиона страници за същия месец, което единствено по себе си приказва за повишаване на известността на приложението.

Безплатното приложение на Brother разрешава щемпел и сканиране с няколко елементарни стъпки

Неотдавна iPrint&Scan съумя да премине впечатляващата стойност от 1 милиард отпечатани страници. Безплатното приложение на Brother е налично за Apple iPhone, Apple iPad, смарт телефони и таблети с Android и таблети Amazon Fire. То е свалено над 6 милиона пъти на устройства под ръководството на Android и iOS.

iPrint&Scan е елементарно и интуитивно за потребление приложение:

Процесът на щемпел на iPrint&Scan се състои в три елементарни стъпки: натискане на бутона „ print ”, избор на налично устройство за щемпел и задаване на стремежи документ за печатане.

Потребителите могат да употребяват iPrint&Scan за щемпел от или сканиране към разнообразни облачни услуги за предпазване на данни като Dropbox, Evernote, Гугъл Drive, OneDrive и Apple iCloud.

Сканирането е също толкоз просто: потребителят избира опцията за сканиране, натиска бутона за шерване или запис и избира местоположението, където да се запази цифровия документ. Приложението предлага още варианти за прекопирване и работа с факс.

Даунлоуд: Brother iPrint&Scan за Android; Brother iPrint&Scan за iOS
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР