Вратарят на ЦСКА - София Димитър Евтимов даде мнението си

...
Вратарят на ЦСКА - София Димитър Евтимов даде мнението си
Коментари Харесай

Евтимов: Загуба срещу Левски не се забравя, но лека-полека ще се върнем обратно

Вратарят на ЦСКА - София Димитър Евтимов даде мнението си след успеха на своя отбор над Септември в контрола, извършена в Панчарево. “Червените ” се постановиха с 2:0, а съгласно стражът този триумф ще им помогне да се върнат на верния път след загубата от Левски.
 ЦСКА - София не срещна компликации против Септември в контрола ЦСКА - София не срещна компликации против Септември в контрола
“Радостно е, че имаше почитатели на мача и поддържаха тази самодейност. За страдание не станаха по този начин нещата, както мислихме първоначално и да играем в Казанлък, което е много тъпо, изключително с нещата, които се случиха там. Радващо е, че имаше хора и се получи една добра контрола.

Никога не е прелестно да загубиш против Левски, изключително с играта, която показахме. Не се сбихме, не показахме темперамент. Първите няколко дни на никого не му беше прелестно, само че с тази победа и положителната игра, малко по малко ще се върнем назад.

Загуба против Левски в никакъв случай не се не помни. Но би трябвало да продължим напред, не можем да се върнем обратно. Трябва да покажем хъс, сила, експанзия, всичко е зад тила ни и продължаваме ”, съобщи Евтимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР