Една от ключовите фигури и големи звезди в състава на

...
Една от ключовите фигури и големи звезди в състава на
Коментари Харесай

Джуд Белингам - новата голяма звезда за Англия на UEFA EURO 2024

Една от основните фигури и огромни звезди в състава на Англия за идното присъединяване на отбора на UEFA EURO 2024 е Джуд Белингам. Младият полузащитник реализира мултимилионен трансфер от Борусия Дортмунд в Реал Мадрид през миналото лято, като не стопира да впечатлява на клубно равнище. Той е един от хората, на които се разчита да поведе Англия към трофея от Европейското състезание в Германия.

Джуд Белингам има към този момент забележителните 29 мача с националната фланелка, като е отбелязал три гола и е записал пет асистенции. Неговият дебют е на 12-и ноември 2020-а година, когато бе на едвам 17 години и към този момент се предричаше неговото блестящо бъдеще. 

Белингам прави удивителен сезон на клубно равнище с Реал Мадрид, като почитателите на " белия балет " към този момент го смятат за един от най-големите играчи в света. Полузащитникът има 25 мача в Ла Лига, като е вкарал цели 17 гола и е добавил 4 асистенции - достижение, което може да се смята за извънредно предвид на това, че британският национал се подвизава в средата на терена. Той също по този начин има 4 гола и 4 асистенции в 9-е си мача през този сезон в Шампионската лига и се показва на доста високо равнище в " шампионата на богатите ".

Джуд Белингам скоро ще навърши 21 години, само че за нежната си възраст към този момент демонстрира сериозен темперамент, който може да бъде значим за неговото развиване. Той има и потенциала да поведе Англия към трофея на UEFA EURO 2024, защото качествата му са безспорни. Дали ще успее да се трансформира и в играча на шампионата - следва да разберем.
window._adftrack = Array.isArray(window._adftrack)? window._adftrack:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР