Вратарят на Арда Иван Караджов бе изключително емоционален след загубения

...
Вратарят на Арда Иван Караджов бе изключително емоционален след загубения
Коментари Харесай

Караджов: Арда е бъдещето на България

Вратарят на Арда Иван Караджов бе извънредно прочувствен след изгубения край за Купата на България против ЦСКА. Стражът показа, че е извънредно горделив от постигнатото и че отборът на Арда е „ бъдещето на България”.

Караджов натърти на обстоятелството, че Арда стартира дуела с 11 българи в състава си. В същото време в редиците на ЦСКА имаше единствено един.

„ Тази игра е игра на неточности. Изпуснахме си нашите шансове, имахме ги. Искам да поздравя тима на ЦСКА и почитателите, тъй като те заслужават. За нашия тим мога да кажа персонално, че това е бъдещето на България. Виждам един момчета, които се раздават всеки мач и подготовка.. Трябва да се преборят и с това, би трябвало да минат през компликациите като тази. Тази съблекалня е бъдещето на България”, показа Караджов.

„ Като цяло година се борим за това нещо. Остава ни един мач, в който да сложим черешката на тортата. Имахме доста компликации. За мен вътре в съблекалнята има доста огромни сърца. Радвам се, че създадем нещо огромно в Кърджали. Повечето момчетата сме българи и аз доста се гордея. За мен българския футбол, с цел да тръгне нагоре, би трябвало да се случи това нещо. Щастлив съм, че Бог ми дава тази опция да бъдат в този отбор”, показа още стражът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР