Войната е Русия от едната страна и целия демократичен свят

...
Войната е Русия от едната страна и целия демократичен свят
Коментари Харесай

Полк. о. р. Владимир Миленски: България трябва да окаже военна помощ на Украйна

" Войната е Русия от едната страна и целия либерален свят от другата. Това го видяхме недвусмислено в Организация на обединените нации. Няма спор по въпроса. Русия беше изоставена и от най-близките си съдружници. Дори Китай и Индия ", това съобщи пред NOVA полк. о.р. Владимир Миленски, член на Атлантическия съвет.

" Тази война Русия няма по какъв начин да завоюва нито войната, нито мира. Русия просто е от неверната страна на историята и този път. Няма по какъв начин целият свят да е против теб и да спечелиш. Може да спечелиш кратковременни борби, само че войната не се печели по този начин, тъй като има други правила ", добави той.

Той акцентира препоръките на Атлантическия съвет за ролята на България в спора.

" Вече 5 години насочваме апели, първоначално със мощно изкусен изказ, само че мислим, че мина времето за дипломатически изказ. Трябва да сме наясно, че България направи своя цивилизован избор. Българите желаят да живеят като свободни и демократични жители ", сподели още Миленски.

" Дори тези, които употребяват моментната обстановка, насочат апели за ориентиране към Русия и Евразия - никой не върви да учи и работи там ", акцентира някогашният военнослужещ.

" Считам, че най-важното, което България би трябвало да направи е да окаже военна помощ на Украйна. С въоръжения и муниции, наложително ", безапелационен беше той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР