Volkswagen обяви, че по време на международното зиложение в Женева в началото

...
Volkswagen обяви, че по време на
международното зиложение в Женева в
началото
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Премиера за най-мощният Volkswagen

Volkswagen разгласи, че по време на международното зиложение в Женева в началото на идващия месец, на щанда на марката ще се състои международната премиера на новия Touareg V8 TDI.

С нов четирилитров, осемцилиндров V8 дизелов мотор, отговарящ на Euro 6d-TEMP емисионния стандарт, новата модификация на Touareg се трансформира в най-мощната серийна кола предлагана от марката на пазара.

Максималната мощ на мотора на Volkswagen Touareg V8 TDI е 421 конски сили, а максималният му въртящ миг е не по-малко респектиращ- 900 Нм. Според анонса на марката, първокласният всъдеход ще бъде в състояние да се сукори от 0 до 100 км/ч за само 4.9 секунди, а оптималната му скорост на придвижване е 250 км/ч.

Touareg V8 TDI ще се предлага в два дизайн пакета- Elegance с акцент върху металните апликации и по-тъмните тонове в интериора, и Atmosphere с по-светла вътрешност с дървени и други естествени приложения.

Всички представители на Volkswagen Touareg V8 TDI ще бъдат осъществяване с кожен интериор, въздушно окачване, електрическо управление на вратата на багажника, ергономични седалки, стоманени подложки на педалите, пакет Light & Sight с автоматично затъмняване на външните огледала и автоматизирани фарове, 19-цолови алуминиеви джанти и други.

В оборудването на новия флагман на Volkswagen ще могат да бъдат открити и редица системи за повишение на комфорта и безопасността, включително термалната камера за различаване на пешеходци и животни в тъмното Night Vision, система за частично автоматизирано ръководство, асистема за интензивно завиване и на задните колела и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР