Волейболният национал Алекс Грозданов и неговият УитЮ (Верона) записаха трета

...
Волейболният национал Алекс Грозданов и неговият УитЮ (Верона) записаха трета
Коментари Харесай

Алекс Грозданов и Верона с чиста победа над Милано в Италия

Волейболният национал Алекс Грозданов и неговият УитЮ (Верона) записаха трета победа в италианската Суперлига. Воденият от Радостин Стойчев отбор надигра без особени проблеми като посетител Алианц (Милано) с 3:0 (25:20, 25:22, 25:23) в мач от 5-ия кръг на първенеца, игран довечера пред над 3000 фенове в зала " Алианц Клауд ".

По този метод Верона е пети във краткотрайното класиране с 8 точки след 3 победи и 2 загуби, с колкото е и Милано на 6-о място, само че със 7 точки. В идващия 6-и кръг Грозданов и компания са посетители на първенеца Кучине Лубе (Чивитанова), с Александър Николов в състава. Двубоят е в неделя (6 ноември) от 19,00 часа българско време.

Алекс Грозданов игра цялостен мач за Верона и завърши с 6 точки (2 блока, 1 ас и 75% успеваемост в офанзива - +4) за триумфа.

Най-полезен стана игралият в България съветски диагонал Максим Сапожков с 16 точки (1 блок и 58% успеваемост в офанзива - +10) Нумори Кейта (2 блока, 1 ас) и Рок Можич (2 блока) прибавиха по 13 точки за успеха.

За домакините от Милано японският национал Юки Ишикава, който влезе като запаса още в първия гейм, бе единственият с двуцифров актив - 11 точки (1 ас, 56% успеваемост в офанзива и 45% положително посрещане - +5).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР