Мерил Стрийп се просълзи при думите, че е променила начина,

...
Мерил Стрийп се просълзи при думите, че е променила начина,
Коментари Харесай

Мерил Стрийп прие просълзена почетната Златна палма в Кан

Мерил Стрийп се просълзи при думите, че е трансформирала метода, по който светът гледа на дамите, когато ѝ беше връчена почетна Златна палма при откриването на церемонията в Кан.

 

Холивудската ветеранка и трикратна носителка на " Оскар ", на 74 години, получи най-високото отличие на филмовия фестивал в Кан на 14.05.24 от 60-годишната си колежка Жулиет Бинош, която се разплака, до момента в който връчваше трофея на Мерил и разказваше по какъв начин тя е трансформирала визията за дамите на екрана.

Жулиет сподели на церемонията по откриването на фестивала в Кан: " Ти си извоювала незаличимо място в историята на киното. Вие сте интернационално богатство. Това, което усетих, до момента в който гледах филмите ти, е, че би трябвало да изпълниш фантазиите си, нашите фантазии и оттатък всичко. Вие променихте метода, по който гледаме на дамите в света на киното, а също по този начин ни помогнахте да погледнем на себе си по друг метод ".

 

 Добави изложение

 

Мерил дебютира в Кан преди 35 години с кино лентата " Зли ангели " от 1988 година, за който печели премията за най-хубава актриса на фестивала - преди да продължи с типичен функции във филмите " Крамер против Крамер " и " Изборът на Софи " от 1979 година

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР