Водещи творци, експерти, преподаватели и практици от областите на театъра,

...
Водещи творци, експерти, преподаватели и практици от областите на театъра,
Коментари Харесай

НАТФИЗ определи избраниците си за учебната 2019/2020 г.

Водещи създатели, специалисти, преподаватели и практици от областите на театъра, киното, продуцентството, арт мениджмънта, авторското право избраха най-уверените, способни и стимулирани всред поколението Z, които да стартират професионалното си създаване в НАТФИЗ.

Независимо от демографската рецесия и миграционните процеси осъвременените стратегии и специалности на академията съумяха да привлекат съществено готови претенденти. Явиха се 13% повече по отношение на миналата година, научи ДУМА от Десислава Димитрова, пиар.

Желаещите да влязат в актьорските класове на проф. доктор Атанас Атанасов и проф. Иван Добчев бяха 231 - от които 152 дами и 78 мъже. 157 се впуснаха в конкуренция за специалностите във факултет " Екранни изкуства ". Сериозен % от представилите се девойки и момчета, измежду които не липсваха и наследници на известни креативен семейства, впечатлиха с обсега на културните си ползи и дълбочината на заниманията си.

Онези, които съумяха да се преборят, ще се запишат до 14 септември, а на 15-и, тъкмо в 10 ч., ще получат студентските си книжки на огромната сцена на Театър НАТФИЗ по време на тържествената гала за откриването на образователната 2019/2020 г.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР