Водещата на предаването Търси се“ Нели Хаджийска смъкна 12 килограма

...
Водещата на предаването Търси се“ Нели Хаджийска смъкна 12 килограма
Коментари Харесай

Ето как Нели от „Търси се“ стопи 12 килограма! Вижте невероятната диета на ТВ-водещата

Водещата на предаването „ Търси се “ Нели Хаджийска смъкна 12 кг за 3 месеца. Тя споделя за цялостната смяна, за новия си хранителен режим и твърди, че се усеща прелестно.
„ При мен всичко потегли не от суетност, а от здравословен проблем. Имам така наречен хашимото, заболяване на щитовидната жлеза, което ми откриха 2-3 години преди да забременея. Заради него се бях подложила на хормонална терапия и се бях понадула ”, изяснява Нели, представена от организация „ Пик “.
Тя не крие, че сходен проблем не е нито елементарен за решение, нито безвреден. Напротив – става известно толкоз сериозен, че можело да докара дори до съдбовни последствия.
„ Аз бях бомба от хормони ”, дава си сметка Нели.
Според осведомени точно поради този здравословен проблем водещата имала две несполучливи бременности, преди да се роди синът й Тод. Тя губела плода още в първите месеци.

След раждането Нели имала няколко непотребни кг, също така трябвало да пие хапчета поради хормоналния проблем. Един ден просто решила, че по този начин не може да продължава и би трябвало да откри метод да отстрани медикаментите от менюто си и да отслабне здравословно.
„ Осъзнах, че репликата „ Търси заболяването си на дъното на чинията ” не е инцидентен израз. Открих моите неточности, заложени в българската традиция да закусваме щедро, а това не е вярно, нито потребно. До 12,00 часа организмът се чисти и тогава би трябвало да пием най-вече течности – вода, фрешове, чай без захар. И никога да не ядем сандвичи, пържени неща, банички и тежки храни ”, изяснява Нели.
Решена да промени метода си на живот, водещата прекатурва тотално питателните си привички. Вече не закусва тестени произведения, пържени яйца или друго, а пие единствено течности. Позволява си да вземе и някой плод. След обяд хапва най-вече салати й безмесни ястия.

„ Спрях и месото, тъй като това, което се продава в огромните хипермаркети, не е чисто, цялостно е с хормони и антибиотици. Все отново не е обикновено да има период на валидност 2 месеца. Хапвам месо, в случай че е домашно или с потвърден генезис, само че доста рядко. Заместих го с риба, с киноа, амаран, нахут. Това са храни, които ядат най-вече суровоядците и тези, които са отказали месото, тъй като в тях има всички нужни витамини и протеини, тъй че да не се усещаме изтощени и лишени от сила. “
„ Въобще не ми липсват старите храни. Дори не се сещам за тях! Отслабнах за 3 месеца с 12 кг, т.е. с по 4 кг на месец ”, изяснява тя.
Водещата добавя, че мъжът й бързо се запалил по новата й философия. Той имал здравословен проблем с хранопровода и трябвало да заобикаля месо и тесто.
„ Моят мъж първия месец ме гледаше необичайно, само че след това се включи и към този момент от месец не е ял месо “, разяснява тя и добавя, че откогато е трансформирала хранителния си режим, се усеща по-добре и е цялостна с сила.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР