Водещата на Господари на ефира“ Мария Игнатова може да се

...
Водещата на Господари на ефира“ Мария Игнатова може да се
Коментари Харесай

Сензация в ШОУ: Мария Игнатова се облажи с тлъсти пачки

Водещата на „ Господари на ефира “ Мария Игнатова може да се похвали с много солидно месечно заплащане от работата си при арменската фамилия Халваджиян. Източници на „ ШОУ “ издадоха, че русата тв водеща получава по 20 бона месечно за добре свършената работа.
Както е известно, двойките-водещи в „ Господари на ефира “ се сменят през несъмнено време. Мария си партнира не с досегашната си обич Димитър Рачков, а с сътрудника си Румен Угрински. Всеки от тях обаче е с друга заплата. Рачков бил с най-солидно заплащане, а след него се нареждали Игнатова и Васил Василев – Зуека.

20-те бона на Мария са за воденето на шоуто, а когато не е на екран я ангажират с друга активност, обвързвана още веднъж с предаването, тъй че месечната й заплата си тече. Така, да вземем за пример, на Марчето й се постанова да имитира звездите от „ ВИП Брадър “ и тяхното „ Бай Брадър “. Наложи й се да се прави на силиконката Джулиана Гани, както и на фъфлещата Миглена Каканашева – Мегз, с цел да създаде месечното си заплащане.


Мария Игнатова

Хонорарът й като водеща на „ X Factor” няма нищо общо със заплатата й от „ Господарите “. От музикалното шоу лапа други пари, които не са за подценяване. Отделно, актьорският състав на рейтинговото шоу постоянно са рекламни лица на разнообразни артикули. Разбира се, против несъмнено в допълнение заплащане.


Фолк легендата Луна

Наш кореспондент разбра и още една пикантна вест за занимателната водеща. Оказа се, че живее в съседство с фолк легендата Луна. След като Игнатова се изнесе от жилището на Рачков, постоянно преспивала при майка си. Родителката живее в кооперация против един от столичните молове. В същия вход се намира и тузарският мезонет на изпълнителката на „ Бягайте крачета “. Съседи на русокоските описват пред националното издание, че двете се подминават като пътни знаци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР