Водещата и автор на „Рефреш за здраве“ на телевизия Евроком

...
Водещата и автор на „Рефреш за здраве“ на телевизия Евроком
Коментари Харесай

Водещата на телевизия Евроком Силвия Чалъкова с първа международна награда

Водещата и създател на „ Рефреш за здраве “ на телевизия " Евроком " Силвия Чалъкова с премия за „ Най-добър ТВ водещ “ от " Международни награди за мода, шоу и бизнес – Варна 2022 ".

Преди броени дни, на 31. 09. 2022 година, водещата на " Евроком " Силвия Чалъкова получи първото си Международно отличие за своята журналистическа работа в областта на здравната и екологичната тема.

Като публицист за разнообразни електронни и печатни медии в ресори „ Здраве “ и „ Екология “ тя работи към този момент над 15 години, а от 5 години сполучливо ги създава и в ролята си на ефирен водещ.

На „ Международните награди за мода, шоу и бизнес - Варна 2022 “ Силвия бе отличена с наградата „ Най-добър ТВ водещ “. Наградите се връчват за втора поредна година във Варна. Организатор и продуцент на премиите е дизайнерът Красимир Недялков, който през далечната 1996 година подгрява Пако Рабан в зала 1 на НДК.

Телевизионната водеща и създател на „ Рефреш за здаве “ по телевизия " Евроком " излезе на огромната сцена като звезда и смая гостите и публиката на влиятелната гала с съвършено тяло и екстравагантна визия.

Дизайнерът Красимир Недялков, който е продуцент и водещ на премиите, влезе в ролята и на танцьор дружно със секс признака Начо Паскал – реализатор на доста латино шлагери.

Появата на попиконата на българската известна музика – Кристина Димитрова, повдигна градуса на гостите, като извърши най-новата си ария по музика на композитора Иван Кръстев.

Освен в публицистиката, в още голям брой категории бяха отличени най-хубавите.

Част от наградените в другите категории са:

„ Модна икона “ – топмоделът Цвети Разложка; Кристиян Кашкин и неговата Компания за Организиране на събития в категория „ Компания за корпоративни събития на годината “; „ Поп реализатор на годината “ – Кристина Димитрова; „ Модно изобретение “ – Габриела Дакова; „ Млад реализатор “ – Иван Анастасов; „ Композитор “ – Иван Кръстев; „ Школа за деца и модели “ – школата на Ирина Будниченко и други

Водещи на церемонията бяха латино идолът Начо Паскал и дизайнерът Красимир Недялков.

Събитието бе посетено от доста специфични посетители от страната и чужбина, представители на шоубизнеса, модата и бизнеса.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР